Reset

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve .-ProzeN-. tarafından 13 Şubat 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. .-ProzeN-.

.-ProzeN-. User

Reset atıldı az önce ve şu anda 5-3 te 4 tane battleray var ayrıca resetten önce 430 k olan kalkanım 300 k ya düştü seprom besleme kalkan bonuslarım felan herşeyim duuryo bütün kalkanlarım resetten önceki gibi takılı.

2. *Asalet*

*Asalet* User

Merhabalar,
    Oyundan çıkış alıp Çerezlerinizi temizleyip oyuna tekrar giriş yapınız düzelecektir..

İyi Forumlar Dileriz.

3. .-ProzeN-.

.-ProzeN-. User

Bence bu çerezlerle ilgili değil 5-3 te 4 tane battleray var adamlar 2 sini kesti ben çerez atınca oyundaki diğer herkesin oyunu değişecek değil ya.

4. kalkan ve vurus düştü 4-1 battleray geldi aynen

5. malıbu44

malıbu44 User

aynen kalkan güçlendirici var ama etkisi yok

6. cücücüm

cücücüm User

Kalkanlarda sorun var. çerezlerle alakalı olduğunu sanmıyorum çünkü herkes aynı sorunla karşı karşıya

Ayrıca reset öncesine nazaran en az %50 daha fazla miss gidiyor vuruşlar

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 13 Şubat 2015
  7. *Asalet*

*Asalet* User

Merhabalar,
    Oyunda sorun olabilir,hatanın giderilmesi için Teknik ekibimize bildirilecektir.

İyi Forumlar Dileriz.

8. aynen modum herkezde bu darbe puanım 490 olfu kalkanımda 450 den 210 ındı ayrıyetten gemı hızı 50 dıyor kopek gıbı gıdyor gemı ne yaptınzı sız ya bır gunde adam akıllı bırsey getırsın su dark ekıplerı bu kadar olmazkı sankı lıselılerı alıp koyuyorlar baslarına

9. .-ProzeN-.

.-ProzeN-. User

Belki de yeniliktir. Eğer yenilikse çok iyi olur oyun sıkıcı olmaya başlamıştı daha eğlenceli olur 4 battleray felan

10. darbe puanlarında yükseliş kalkanlarda düşüş var ve battleray sayısında artış var sorun mu yoksa yenilik mi bu durum ?

11. saçma sapan şeyler syölemeyin yaw çerezle ne alakası var herkesin düştü kalkanı

12. oyuna girmiyor rezet atiyorunuz onu bile cikilmaz hala geliyor ya hep sorun vallaha

cerez le ne alaksi var hata sizde

13. ya aegisin canı 180.000 e düştü nasıl bi reset bu ya kalkan düşüyo can düşüyo...

14. *Cihan*

*Cihan* User

Merhabalar,

Merkeze Haber verildi..Size verdiğimiz Rahtsızlıktan dolayı Özür dileriz...en Kısa zamanda çözülücektir.

Iyi Forumlar

15. Bu nedir ya durma bi oyun bozuluyor ben anlamadım gitti neler üzerinde oynuyosunuz hayır battleray in çoğalıcagını biliyodum ben ama bu dp ayarları ne alaka ya ...

16. RoVeRR

RoVeRR User

Bu vuruşlar darbe puanları kalkanlar neden düşürüldü düzelicekmi herkes cevap bekliyor kalkanım neden bu kadar azaldı bi bilgi verebilirmisiniz

17. Merhabalar;

Arkadaşlar sabırla bekleyiniz lütfen sorunlar düzelecektir.

İyi forumlar.

18. cücücüm

cücücüm User

Güçlendiricilerimizden giden bu süre eklenir umarım

19. bu ne böyle işmi olur biz oyuna saatlerimizi ayıralım sizin bir oyun hatanız yüzünden biz oynayamayalım be ne bırakırım yemin ediyom

20. .DDD

haklisinn

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.