Reset

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve KafamHafifDumanlı tarafından 14 Aralık 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Selamün Aleyküm Kolay Gelsin Darkorbitte Oynarken Bi anda mavi ekran geliyor ve bilgiseyar (pc) yeniden baslıyor sorun ne olabilir yardımcı olursanız sevinirim yardımcı olan arakdaşlara şimdidden teşkkür ederim.

2. Nefes

Nefes User

Merhaba

Bilgisayarınız da donanımsal bir arıza vardır harddisk olabilir ram olabilir ekran kartı olabilir bunlarda donanımsal arıza var büyük ihtimal mavi ekran bu yüzden gelebilir ve pc niz kapanabilir donanımsal arızalarda ekrana mavi ekranda bir kod gelir örnek olarak 0x0000007B" buna benzer bir kod yazabilir ve pc kendini kapatabilir.

3. titans___

titans___ User

valla bende 2 tane malware virüs tarama var wündowsun defenderi hata buldu ne hatası çözemedim para ile aldığım bir virüs tarama var birde malware bytes diye şifresini tht nin sitesinde bulabileceğin bir program var baya faydalı şeyler ama bir şey indirirken veya film seyrederken grilen siteler çokda güvenilmiyor onu söyliyim birde glary utilites birde paralı var ama reklam olmasın bunlar ücretsiz olduğu için söylüyorum ben tr3 ün çok bilinen bir albayıyla vse atmakdan bilgisayar çöp oldu parçası da değişdi düzelmiyor ne gemiymiş gittim yenisini aldım sayesine oyuna para yatırmadık o kadar kısaca

KafamHafifDumanlı bunu beğendi.
  4. AaronSW

AaronSW User

Darkorbite girerken geliyorsa, büyük ihtimalle ekran kartı ile ilgili bir propem vardır. Ekran kartı aşırı yükleniyor, belki çok ısınıyor bu yüzden reset attırıyor olabilir. Özellikle laptopsa ısınma sorunu mavi ekran hatalarını ortaya çıkırabiliriyor. Garantiye göndermeni tavsiye ederim, ama öyle sokakta gördüğün yok şu markanın garantili servisiyiz yazanlara değil, telefonla ara bilgisayarının markasının garanti servisini ya da iletişim hattını onlar bir yer belirtsin ya da çoğu firmanın yaptığı gibi evine gelip alsınlar.

5. normal pc kullanımında sıkıntı yok sadece oyunda geliyorsa ekran kartındadır sıkıntı ve muhtemelen fanında vardır bi sıkıntı yeterince soğutamıyordur kartı. mavi ekran hatası gelince ekranda çıkan kodu biyere yazıp google a yazarsanız microsoft un sitesinden çıkar sorunun neyden kaynaklanabileceği hakkında bilgiler

KafamHafifDumanlı ve Nefes bunu beğendi.
  6. webce

webce User

eğer laptopsa duzgun kapatılmayıp tekrar acıldıgında bu tür oyunlara gırdıgınde yapar

7. HTC_ONE_M8

HTC_ONE_M8 User

tek çare format :D

8. Nefes

Nefes User

Merhaba

Her ne kadar bu söylediklerimiz olma ihtimali olmuş olsada siz yinede çevrenizde bilen birileri var ise masaütü yada laptop kullanıyorsanız bilemiyorum bir göstermenizdir en son çare format olmalıdır.

9. donanımsal bir sıkıntı var ise zaten format çözüm değildir.donanım konusunda tecrübeniz var ise(daha önce parça takmışlığınız vb.) masaüstü pc yi açıp oyunda fanların durumuna bakabilirsiniz(görmek amaçlı) ayrıca sıcaklık değerini gösteren programlarıda yükleyebilirsiniz. onun harici başka bir parçadada sıkıntı olabilir mesela anakart - ısınmaya bağlı ondada sıkıntı olabilir veya üstündeki parçalardan biri hasar görmüş olabilir. laptop ise yapacak birşey yok zaten servise göstermeniz gerekir , lakin pc yeni ise servise gösterin direk , eski isede tanıdık bir bilgisayarcıya gösterebilirsiniz. format da bir çözüm(tabi yazılımsal bir sıkıntı varsa) lakin onu en son denemeniz daha iyi olur

10. Nefes

Nefes User

Merhaba

Konu ile ilgili detaylı bilgiler verilmiştir yazmış olduğumuz gibi donanımsal bir sorun vardır bilen birine götürebilir ve sorunun kaynağını öğrenebilirsiniz sormak istediğiniz başka sorunlarınız olursa lütfen konuyu teknik sorular bölümünde açınız size yardımcı olunacaktır.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.