resette ne oldu

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve tabutçu99 tarafından 8 Ocak 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. tabutçu99

tabutçu99 User

resette ne deişti bilen varmı

2. Herkes low kapısı değişti diyor ama adminlerden gelen bilgi daha yararlı olur :)

3. tabutçu99

tabutçu99 User

ben dedim low deişti, zeten :)

4. lov yapıyorum suan degisen bir sey yok

5. Low degismis diyorsunuz ayni duruyor yaw kapi yerinde degisen ne onu cozemedim ben aciklama yaparmisiniz :D

Son düzenlenen: 8 Ocak 2015
  6. Facebookda dolaşırken böyle bir yazı gördüm ne kadar doğru bilemem

7. .SİHİRBaZ.

.SİHİRBaZ. Guest

Merhabalar,

Bu yazıyı nereden alıntı yaptınız öğrenebilir miyim?

Keyifli Forumlar

8. resimde gördüğünüz üzere facebook TR4 genel sayfadan bu bilgiyi aldım. (edit: ne kadar doğru bilemedim ama fotoğrafı görünce yaklaşık bu bilgiye yakınlaşıyor insan.)[​IMG]

9. Metalirik

Metalirik User

bize kapinin yenilenmesi ilgilendirmiyor bug yapanlarin cezalandirilmalari ilgilendiriliyor :))))

skayra1 bunu beğendi.
  10. kapının yenilenmesi demek tek kişi bug yapamayacağınız anlamına gelmektedir duyduklarımıza göre Role istasyonları npc leri öldürmeden açılmayılıcak deniliyor 3. şahıs bilgisiyle.

11. skayra1

skayra1 User

tamamda o npc ler öldürdükce azalıyor fakat hic bir zaman sıfırlanmıyor. ben bu değişiklikten sonra hic hirmedim iceri tam anlamadım olayı. bu andan itibaren icerdeki npc sayısı bitiyormu? Yani 1 grup npc yi öldürünce yenileri tekrardan gelmiyormu ?

12. bilgi doğru arkadaşlar global amerika 5 serverına bu yenilik gelmiş

13. ya bari yaratıklar sağa sola kaçmasın ya sıkıyoz okadar elimizden kaçıyo taşların üstünden geçiyo bidaha taaa dolaş üstten aşağı in çapraz git sola dön dibine kadar git bari yaratıklar kaçmasın

14. 20082014

20082014 User

kac kere yaptin lov kapisini 5 bin uri kac kere almisindir oda bug sende ceza al o zaman

oyunda bannlama yapilirsa yada baska sey zaten kimse oynamiyor oyunda kimse kalmaz

zaten oyunda az bir canlanma oldumu boyle tadini cikarioylar

15. Umarım böyle olmaz yaw :)

16.  
  17. admin cevap versne

18. Global amerika 5 orası

19. Oraya geldiyse tüm serverlere gelir

20. ÇORBACI

ÇORBACI User

3 serverde denenecek sonra tüm serverlere gelecek.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.