Resetten sonra ne geldi

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve polatalemdar311 tarafından 4 Kasım 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Resetten sonra gelen yenilikleri söyler misiniz?

2. Optimus312

Optimus312 User

bişey yok

3. Aliens

Aliens User

Arka plan ayarlarını kapatma kaldırıldı. En düşüğe geliyor artık, kapanmıyor.

4. AHMETKABAR

AHMETKABAR User

arka planı siyah istiyoruz

hakguguk bunu beğendi.
  5. gemi kasıyor zaten off gereksiz şeyler yapıyorlar ya savaşlarda arka plan siyah taktiksel bi şeydi mundar ettiler bunu da hiç yoktan benim açımdan

hakguguk bunu beğendi.
  6. kım ıstedı sızden arka plan sıyah oynuyordum sımdı kapatamıyorum gözlerim rahatsız olduğundan siyah ekran tercıh edıyordum ..ne olacak ısımdı sıyah arka plan tercıhımdı gerı getırın...

hakguguk bunu beğendi.
  7. Bu konuda cok
    haklısın arkadaşım bende gözlük kullanıyorum ve oyunde neredeyse 5-6 saat akfit kalıyorum gozlerim agrımasın diye arka planı siyah yapıyordum, şimdi ne olucak peki?

hakguguk ve Maqa67 bunu beğendi.
  8. Ekran arka planda gezegenleri felan istemiyorum ya gözlerim ağrıyor siyah istiyorum arka planı admin bey efendi yaptığınız değişikliği kaldırın arka planı siyah istiyoruz..

hakguguk bunu beğendi.
  9. Panik yapmayın teknik sorundur dark hep böyle zaten :D Yetkili arkadaşların sorunu gerekli yerlere bildirmesini rica ediyorum.

Sorun: Arkaplan düşükte bile görünüyor.

10. arka plan düşükte bile görünmesini bırak yok yapıyorum gene gitmiyor yapıştı kaldı A:SD:A: :D

hakguguk bunu beğendi.
  11. Bende öyle seçenek yok galiba sendeki 2D bendeki 3D en az "Düşük" oluyor.

12. WolfWar

WolfWar User

Yok artık bunuda mı görecektir. Bir baktım arka planı siyah yapma kaldırılmış :D

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 4 Kasım 2015
  13. aynen ben 2d devam ediyorum 3d ısınamadım bi türlü :D

Maqa67 bunu beğendi.
  14. WolfWar

WolfWar User

3D nin bazı kötü yanları var. Mesela kalın sıkma efekti biraz ince olmuş sonra kalkan sıklığı efektini herkese vermişler hatta npc lere bile vermişler biz bunlar için arge yapıyorduk :D En azından kalkan sıklığı efektini arge yapanlarınki farklı bir renk olabilirdi mesela kırmızı olsa hoş olmazmıydı ?

15. bide gemıye far koymuşlar ışık yanıyo önunde siyah arka plan ve farsız gemı istiyoruz oyuna bişe yaparken oyuncuların fikrini alın bi oyun bizim yatırdığımız parayla dönüyosa bizimde fikrimizi almanız gerekıyo bişey yaparken:mad:

hakguguk bunu beğendi.
  16. Far mı nerde? Etkinlik kapısı dışında oluyor mu?

Şunuda paylaşmazsam olmaz :D

17. R0MJKE

R0MJKE User

Aranızda coderlıktan anlayan varsa görüntüyü tamamen nasıl kapatırım bilen varmı. eski haline döndürmek için sayfa ayarlarını değiştirmeyi biliyorumda codlarını bilmiyorum eski :D

18. ÈrroR_™

ÈrroR_™ User

ne resetmi gelmis :D

19. Merhaba ,

Arkadaşlar ilk olarak bu durum kalıcı mı yoksa teknik bir hata mı bilmiyoruz. Gerekli yerlere bu durumu ileteceğiz. Bir süre sabırlı olmaya çalışalım lütfen.

İyi forumlar.

HaFİFteN-ArıZaLı bunu beğendi.
  20. KRALD

KRALD User

Admin darkorbiti kapatmayı planlıyolar :DDD

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.