resetten sonra oyunun yazıları bozuldu

Konusu 'Teknik Konular' forumundadır ve mm2001ddss tarafından 11 Kasım 2021 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. mm2001ddss

mm2001ddss User

bugünkü 15:25 resetinden sonra oyunun yazıları kodlama yazı tipine döndü örneğin items.items_equipment_shield_sgnbo3

2. zıyakıng

zıyakıng User

aynen bendede

3. h0bbaaa

h0bbaaa User

Oyunun şu an olan durumu ;

4. BaMbUlBeee

BaMbUlBeee User

birz önce biri kesti oyuna tamir seçeneği yok tu altta bi yaz vardı tıkladım oyundan attı sayfa yeniledi oyuna girdim yine attı

5. BUKANN

BUKANN User

evet ben de sevkiyattan gelenleri topladım ama ne geldi hiç bilmiyorum :D

6. Selamlar bugünki resetten sonra oyuna girdiğimde oyunda tüm isimler kayboldu neredeyse ve yerlerini java kodları aldı tamam böyle ütopik bir görüntü gözüküyor ancak hiç hoş değil...
    Ek olarak hangardaki ürünlerin açıklamaları ve hasar ve damageler de kod şeklinde gelmekte

Önbellek temizlendi - Client tekrar kuruldu - Modem sıfırlandı bağlantısal bir problem yok

7. byturbo_

byturbo_ User

GENEL bir sorun

8. mm2001ddss

mm2001ddss User

ölünce doğulmuyor geri herkesde öyle

9. Ben konuyu hazırlarken yeni postlar atılmış farketmedim =)

10. mm2001ddss

mm2001ddss User

ölünce doğamıyorsunuz dikkat edin bu arada

11. 4-5 de uber keserken patladım doğamıyorum da ee napacaz şimdi bu oyun yönetim ve teknik olarak gerçekten berbat bi hale gelmiş.

12. O.S.C.A.R

O.S.C.A.R User

gemimi patlattılar.tamir etmiyor.satın almaya dükkana yönlendiriyor.yazılar yabancı.skaylab üretmiyor.vs.vs.vs.vs. böyle devam ediyor.sorunu bildirmişsinizdir.nezaman düzelecek bilmiyorsunuzdur. cevabını bildiğim şeyi niye yazıyorum bende bilmiyorum.

13. oyunda problem var resetten sora çok kötü oldu

14. YARGU

YARGU Guest

Merhaba,

Oyunda yeni gemilerden kaynaklanan bir bug kapatılmıştır ve buna bağlı olarak bozulmalar meydana gelmiştir. Kısa süre içerisinde yeniden düzeltilecektir. :)

İyi Uçuşlar!

15. Sayın modum bu durumun böyle bir izahı olabilir mi ? Gemim patladı tamir edemiyorum oyuna giremiyorum neredeyse 3 saati geçti böyle bir sorun bu kadar eski bir oyunda neden hala çözülemiyor. Zaten oynayan pek kimse kalmadı mevcut oyuncular da böyle sorunlardan bırakıyor yıllar sonra nostalji olarak oynamak istedim ama yok client crashlar yok bad gatevay hatası yok reset sonrası java sorunu....

16. mm2001ddss

mm2001ddss User

böle birşeyin olması bir bana mı saçma geliyor daha tamamlanmamış gemileri oyuna getirip sonra oyunun bozulması ve zamanımızın çalınması saçma değil mi ?

17. YARGU

YARGU Guest

Merhaba,

Kesinlikle bir izahı olamaz daha fazla emek ve bakım isteyen bir oyun ama bazı yeniliklerde getirdikleri düzeltmeler sonucunda başka bişeyler bozuluyor. Daha düzgün ve hızlı çalışmalarından başka çaremiz yok.

İyi Uçuşlar!

18. Modum daha fazla emek ve çalışmalık bir durumu yok bu oyun ilk çıktığında bir çocuk doğsaydı 12 13 yaşlarında olacaktı farkı daha net anlamışsınızdır. Ayrıca bu tarz yenilikler deneme yanılma süreçleri önce test serverlerinde yapılır daha sonra ana makineye uygulanır. Sizinle bir sorunum yok ama savunduğunuz fikir çok itici geliyor.

YARGU bunu beğendi.
  19. mm2001ddss

mm2001ddss User

+1

20. YARGU

YARGU Guest

Merhaba,

Daha öncesinde bir test ekibi vardı sonra ne olduysa bu ekip yok oldu ve artık yenilikler test ekibinin tamamen onayından geçmeden eklenmeye başladı. En azından bir süre test serveri açık kalıyordu onda test eden oyuncular ivedi bildirim yapıyorlardı yine bazı şeyler değişiyordu.

Şu son 1 yıldır neler oldu çok hızlı oldu anlayamadık..

İyi Uçuşlar!

KİNGSTONE-STAR bunu beğendi.