Resim Editleme Programları

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve -_-CERRAH-_- tarafından 27 Temmuz 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Buraya resimleri editleyeceğim ücretsiz programları yazarmısınız .

2. bende şimdi onlara bakıyodum adobe photoshop indiriyorum ücretsizmiş bi kaç tane daha var google da photoshop programları diye aratırsanız çok şey çıkıyor

3. GREED

GREED User

Paint

4. haha :D

GREED bunu beğendi.
  5. _KIYAMET_

_KIYAMET_ User

Çeşitli programlar var ve bunlar basit kullanımdan daha profesyonel kullanımlara doğru değişiyor. Google'de ücretsiz resim düzenleme programları diye arama yaparsanız bulabilirsiniz.

6. Sağolun :D istediği kadar karışık olsun ben bi şekilde kullanırım :D

7. _KIYAMET_

_KIYAMET_ User

O zaman eğer ücretsiz versiyonunu bulabilirsen Photoshop işini epey görecektir. :)

8. Ben Photoshop u indirdiğimde 7. sınıfa gidiyordum. Program fransızcaydı :D Aşırı profesyonel olmasa da kullanabiliyordum azcuk

9. _KIYAMET_

_KIYAMET_ User

Ben yanılmıyorsam ilk olarak Photoshop 5 ya da 6'yı indirmiştim. Ondan sonra seri olarak devam ettim. :D Fakat CS5 veya CS6'dan sonrası yok. :D :) Aslında CS2 , CS3 v.s. bile yetiyor. :)

10. Benimki cs6 idi. Karmakarışık bir dil ve karmakarış program vs 7. sınıf öğrencisi
    Şimdi bilinçli kullanırım en azından :D Yarın sabahın ilk ışıkları ile indiririm ;)

11. _KIYAMET_

_KIYAMET_ User

Gerekirse google'dan yardım alabilirsiniz. Bazı şeylerle ilgili resimli veya videolu dersler bulunabiliyor. :)

12. Photoscape ve GİMP deneyebilirsin. Paint.NET'te olabilir.