Resimdeki goliath tasarımı ?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve doomsday...tr.- tarafından 23 Eylül 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Alttaki goliath tasarımının adı ve özellikleri nedir acaba araştırdım fakat bulamadım aynısının mavisini de gördüm. Şirket tasarımları olan Jade, Sapphire, Amber ' e benziyor fakat onlar da değil.

2. Jameika-TR

Jameika-TR User

Bunlar Nufüs etkinliğinde cıkmıştı , cıkmışlardı yeşili ve mavisi'de var &7 daha fazla hasar vermeye yarıyor.
    Kırmızı MMO
    Yeşil VRU
    Mavi EIC
    Tahmin edersen :)

3. Peki tekrarlanan bir nüfus etkinliğinde yeniden çıkarlar mı ? Fiyatlarını hatırlıyor musunuz ? :)

4. Nefes

Nefes User

Merhaba

Tasarımlar bahar savaşı dahilinde çıkmıştır bir dahaki yıl yeniden çıkacaktır.
    Yeni Şirket logolu Goliath tasarımları etkinlik boyunca dükkanda ve payment kısmında aktif olacak.

Her tasarım %5 etki puanı bonusu ve diğer şirket oyuncularına %7 daha fazla hasar verilmesini sağlayacak. (Hasar özelliği kalıcı olacak fakat etki bonusu etkinlik bitince sona erecek.)

Tasarım İsimleri

·MMO - Vanquisher

·EIC - Sovereign

·VRU – Peacemaker

150.000 URİDİUMDUR.

5. İkinize de teşekkür ederim, konu kapatılabilir. :)

Jameika-TR bunu beğendi.
  6. Nefes

Nefes User

Merhaba

Konu istek üzerine kilitlenmiştir.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.