Resmi Facebook

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ÖKKEŞİMM tarafından 1 Eylül 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Resmi facebook sayfasında yapılan duyuruları takip etmeyip pars adminin videosundan haberi olmayan bazı modların bizi provokatör ve yalancı olarak adlandırmasını gerçekten çok kırıcı bu olanlar yüzünden sadece sizden bir özür bekliyorum. Pars admine ayrıca kırıldım onun videosuna inanan yüzlerce kişiyi videoyu kaldırıp yalancı konumuna düşürdü ve başka da bir açıklama yapmadı. Videoyu kendi gözlerimle resmi sayfada görmesem montajdır izledikleri video ve ya yalan söylüyor derdim ama gerçekten vardı resmi sayfa dediğimiz sayfa da aşağıya fotoğrafını koyacağım sayfadır bu sayfaya da inanmayacaksak neye inanacağız pars admin kendisi takip edin diyor youtube kanalıyla birlikte arada kodlar falan dağıtılıyor diye kendiniz takip edin diyip kendiniz yalanlıyorsunuz sayfaları.

2. Obezinho

Obezinho User

Evet yazılı açıklama falan olsa belki gerçek değildir denebilir ama 1 dakikalık bir videoda pars admin açıklıyordu bu kadar kişi beraber uydurmuyoruz herhalde bunu :)

3. aynen yazılı açıklama olsa deriz heralde hacklendi sayfaları utanıyolar söylemeye ondan yok böyle bişey olmadı diyolar ama 1 dakikalık pars admin videosunu nasıl yapıcaklar o kadar gerçekçi şekilde

4. Hahahah aynen kaldırdı videoyu ama ben oyundaki bütün arkadaşlarıma söyledim inanmayın DO yine kandırıcak sizi PARS'a güvenmeyin almanya falan hikaye kandırıyo dedim inanmadınız yok neymiş bu kadar ileri gitmezler alın size..Bide videoyu kaldırıp yalancı konumuna sokmak ! ! !

5. Pars admin gercekten yaniltti bizi, once izni alip bir seyler vaad etmek daha dogru olurdu bizle arkadaslar arasinda alay edip eglendiklerini dusunuyorum bu durumda maalesef.

6. Yok ya onca şey söylenip yapılmadı bu artık bardağı taşıran son damla oldu hadi izin alamadım dese ve bitirse olayı yine bir nebze kabul edilebilir ama videoyu kaldırıp bizi yalancı konumuna düşürmek işte bu bitirdi ve hala bi özür mesajı falan da yok.

o durum zaten sinir bozucu ama yukarıda da dediğim gibi kabul edilebilir bir durum az da olsa

7. eray

eray User

8 saattir bir yetkili bu konuyu görmedi mi acaba?
    En azından olmayacaksa da insanlara bir açıklama yapılsın insanlar planlarını ona göre yapsın.
    Zaten benim için sorun değil ben alacağım herşeyi uba da aldım da günde onlarca kişi soruyor çıkıpta bir yetkili açıklama yapmıyor beni hayrete düşüren bu.
    Videonun konulup kaldırılma durumu var ki işin en komik tarafı bu.

8. Ben paylasilan video gordum ama izlemedim, mahalleler arası niyetler duzenlenirdi hani isimler kagitlara yazilir karistirilip cekilirdi, bu işte sokak seviyesine indi ne odul var ne de odulun asli.

9. "Merhabalar,

Facebook üzerinden yayınlanan söz edilen videonun farkına varmamız biraz uzun sürdü. Bunu farkına varana kadar geçen sürede yaptığımız yorumlar nedeniyle hepinizden özür dileriz yaptığımız asılsız yorumları en kısa zamanda tamamen temizleyeceğiz. İndirim konusunda elde ettiğimiz bütün bilgileri en kısa zamanda forum üzerinden duyuracağız. Size erkenden verdiğimiz sözün ne gibi sonuçlar doğurduğunu görmüş olduk sözümüzü yerine getirmek için elimizden geleni yapacağımıza olan inancınızı yitirmeyin. Yaşanan bütün sorunlar yüzünden tekrar tekrar sizlerden özür dileriz.

İyi forumlar"

yazmaya üşeniyorsunuz heralde bari kopyala yapıştır falan yapın kaç saattir bir türlü cevap veremediniz de.

eray bunu beğendi.
  10. eray

eray User

keşke bütün forumlara üye olan kişiler bizim gibi olsa :)
    adminler fm ler yorulmasın diye açıklamayı bile bizler yazıyoruz

11. yazılması gereken şey bu kadar ortadayken yazmamalarının tek mantıklı (!) sebebi olarak bunu bulabildim kendimce de çözdüm daha da olmuyosa kullanıcı adı şifre atsınlar ben kopyala yapıştır yapıyım.

12. Bu duyuru nereden gelme? Yoksa kendin mi yazdın?

13. ben yazdım aşağıda da durumu açıkladım kaç saattir bi açıklama yok bari bunu falan kopyalayın yazmaya üşeniyorsanız diyerek

14. coder545

coder545 User

pars almanya`ya sormadan hareket ederek yanlis yapti. pars bu twitch e neden bu kadar deger veriyor anlamadim. cok istiyorsa 5k izlenme taktigi veriyorum , unlu kanallara 1tl ye birazdan sinir krizi geciricem diye mesaj attiktan sonra kameraya kafa atip agla sonra monitoru yumrukla aninda 5k olur

ÖKKEŞİMM bunu beğendi.
  15. eray

eray User

bunları yaptıktan sonra admin olarak kalabilir mi orası ayrı bir muamma :)
    Yani keşke önceden kesin onayı alıp yapsaydı da ne kendi böyle bir duruma düşseydi ne de yayını izleyen 1200 1300 kişi bi o kadar da indirim bekleyen kişi mağdur olmasaydı.Açıkcası bende olmayacağına kanaat getirdim çünkü olacak olsaydı şu anda fm ler konulara olacak diyip kilitlerlerdi

16. Merhaba ,

İlk olarak burada görev yapanların kendilerine ait bir yaşamı var. Bazı şeyleri takip edemeyebilirler fakat bu illa sizi suçlu yada yalancı çıkartmak demek değildir. Sonuç olarak bizler video'yu görmedik son durum ne güncel bilgi henüz olmadığı için bu konuda şöyle olmuştur yada böyle olabilir diyemeyiz.

Sabırlı bir şekilde bekleyip resmi bir açıklama yapılana kadar beklemenizi tavsiye ediyorum.

İyi forumlar.

17. Adminim suç fmlerde değilde videoyu yayınlayıp kaldıranda. Videoyu kaldırınca yeni açıklama yapılabilirdi.

Ek olarak forumda bağlantı sorunu çok oluyor düzeltilmesi gerek. Bu mesaj için kaç kere denedim yollanmıyor.

18. resmi facebook sayfasından yapılan duyuru resmi değil mi tr3 chatte dolunay cm 11 eylülde twitchi bekleyin diyor siz başka bir şey söylüyorsunuz

19. Merhaba ,

Video niye eklendi niye kaldırıldı bilemiyorum. Belki de tekrar görüşüp ikna etmeye çalıştıkları için sonradan kaldırdılar.

Forum her zaman olmasa da arada sırada yavaşlama var. En kısa zamanda düzeltilir sanırım.

Yayınlandıktan sonra orada duruyorsa bir resmiyeti var fakat kaldırıldıysa demek ki henüz resmiyet kazanmadı demektir. 11 Eylül'deki Twitch'i bekleyin diyor olabilir ben burada 11 Eylül'de twitch yayını yok demedim. Konu farklı sizin dediğiniz farklıdır.

İyi forumlar.

20. Modum o zaman paylaşın 200 kişi bunu beğenirse %99 indirim vereceğiz diye 200 kişi beğenince kaldırın ve resmiyet yok diyin bizim gibi saflık yapıp size güvenenlerde beğensin izlesin her şeyinizi. Bu dediğiniz bu kadar saçma bir şey paylaşılmışsa resmidir sonradan kaldırmak kırdığı vazo için kızmasınlar diye etrafı toplayan çocuk kadar deneyimsiz ve beceriksizlere yakışır asıl yapılması gereken videonun yanlış olduğunu belirtecek başka bir gönderi paylaşıp bunu her yerde duyurmaktır.

Bu hafta içi indirim gelecek diye indirim paketi aldım 1 haftalık ama bir işe yaramıyor şuanda ve bu gidişle de işe yaramayacak boşa gidecek o para onu kim tazmin edecek urileri biriktirdik %15 indirimi kullanmadık sırf %30 için ama daha gelip gelmeyeceği bile belli değil.
    ayrıca 11 eylülde twitchi bekleyin demek indirim paketinin boşa gitti demek en baştan siz hafta içi dediniz.

Yaptığınız her şey yanlış ama bir özür bile dilemekten aciz insanlarsınız darkorbit çok güzel bir oyun ama sırf gibi bir ekiple Türkiye de çalıştığı için kaybediyor bu kadar oyuncuyu umarım bu hatalarını en kısa zamanda anlayıp bu işten sorumlu herkesle yollarını ayırırlar.

™-ЦSŦΛÐ-™ bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.