Öneri Retro Server

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve α$†.hαcκεƦ tarafından 24 Kasım 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Retro Sever olmalı mı sizce ?

1. Evet

66,7%
  2. Hayır

33,3%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhaba arkadaşlar bildiğiniz üzere darkorbit oyunu çok güncelleme geçirdi ve eski oyuncular eski zamanları anmaya başladı sizce bir Retro Server olsa yeni güncellemeler olmasa lf4 falan olmasa eski sade hali olsa nasıl olur oyun eski canlılığını kazanabilir belki zaten oyunun alt yapısı bigpoint te mevcuttur fikirlerinizi merak ediyorum :)

MUHAFIZ-MEHMET-ÇVŞ ve hopEEE bunu beğendi.
  2. eskiye dönse 7 24 oyunda olur herkes

MUHAFIZ-MEHMET-ÇVŞ bunu beğendi.
  3. Belkide geçmişte aradığım dark orbit değildir :( neyse konumuza dönelim +1

4. güzel olur:)+1

MUHAFIZ-MEHMET-ÇVŞ bunu beğendi.
  5. retro server istiyorsunuz da oyunun eski halini tam olarak hatırlıyor musunuz bilmiyorum o zamanlar kimse oyunu bilmediğinden dolayı sadece en iyi bilenler değil herkes oyundan zevk alabiliyordu ancak oyunun grafikleri olsun arayüzleri olsun çok kötü ve kullanışsızdı oyunu geliştirmek yerine sadece nostalji yapmak ne kadar doğru bilmiyorum. İnsan psikolojisi gereği eskide kalan iyi şeyleri daha çok hatırlama eğilimi gösterir ancak bir o kadar da kötü yanı vardır geçmişin unutmayın.

6. eski orbit güzeldi de ekranı kötüydü saygılarımla

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.