rezillik diz boyu

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ..YAKISIKLI.. tarafından 20 Kasım 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. bigpoint bu yaptığınız rezilliktir etkinlik nasıl başladıysa öyle gitmeliydi ayıptır resetle extra enerjileri azalttınız.. siz nasıl dolandırıcı bir şirketsiniz haram zıkkım olsun aldığım katlayının parası size...

2. tabutçu99

tabutçu99 User

Niye ozaman en başta 10 gg yaptılar kaç kere test açtınız.

3. bu yaptıkları resmen dolandırıcılık.
    önce açıklama yaptılar etkinlik 25 kasıma kadar sürecek diye.
    bizde buna istinaden güvenip.kontorlarımızı kredi kartlarımızı kullandık.
    ama onlar ne yaptılar.extra enerji miktarlarını komik bir seviyeye çektiler.
    resmen enayi gibi hissediyorum şu anda.bir dahada darkorbitten alşveriş yapmam.
    benden bu kadar.....​

4. Bu akdar güzel bir başlık koyulamazdı... 6 gün sürecek dediniz deiğinizi yapın

5. Bir ozur odulu olmalı!!
    Yoksa bu yapılan dolandıcılıga girer.

6. tabutçu99

tabutçu99 User

Sizi oyun sırketine sıkayet edicem herkes size guvenip katlayıcı cekkti neden ozaman en başta 10 gg koymadılar onu soruyorum size

7. Beyler imza toplama kampanyasıyla sesimizi duyura biliriz destek olun lütfen:D

metinali1973 bunu beğendi.
  8. Luciferr

Luciferr User

resetten tam 5 dakika sonra küiperi bitirdim ne tasarım nede uridium

9. Katlayıcıya verdiğim parayı geri istiyorum. Sırf bu etkinlik için katlayıcı çektim akşama kadar oyuna giremiyorum şimdi para boşa gitmesin diye gidip illegal mi kullanıyım? Böyle olacağı belliydi önce katlayıcıya teşvik ettiler sonrada bota teşvik ediyorlar.

10. bendede durum aynı :(

11. bencede çok yanlış bu hata acilen düzeltilmeli

12. bir bardak soguk su için beyler. :D

13. bigboint en doğurusunu yaptı eyer 100 gg 80 gg çıkmaya dewam etseydi oyunun dengesi bozulurdu . 1 akşam bile bu kadar bırakmaları bile yanlıştı

14. -UZMAN-

-UZMAN- User

Merhaba,

Arkadaşlar etkinlik hakkındaki düşüncelerinizi ve kapı hakkındaki düşüncelerinizi BURADAKİ konuya belirtiniz. Buradaki bilgilere göre geri dönüş istiyorlar.

Konu kilitlenmiştir.

İyi Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.