Rinusk kasmak

Konusu 'Yeni Başlayanlar' forumundadır ve emirdurbak tarafından 6 Nisan 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. emirdurbak

emirdurbak User

En kolay rinusk nasıl kasabiliriz birleştirmede veya farklı türlü bi kolay kasılma yolu varmı
    tek tek ımpulse kesmek can sıkıyor

2. Edrahil

Edrahil User

Impulse döneceksin Job100 cephanesiyle, kolay yol sadece hızlı kesmek, başka bir yol bilmiyorum :) Yada grup ile büyük olanı (Invoke) keseceksiniz, şuan ismi aklıma gelmiyor affedersin.

Düzenleme: Invoke ismi tamam hatırladım :D

ateistkeci bunu beğendi.
  3. Viraaa

Viraaa User

invoke grubunda iyi kasilir birde bazen galaksi kapisi bonus odullerinde 3000 rinusk veriliyor onlarida takip edin...

ateistkeci bunu beğendi.
  4. ateistkeci

ateistkeci User

İmpulse keserek veya İnvoke grubu bularak kolayca kesebilirsin, İmpulse keseceksen tavsiyem aşağı inip İnvoke'lara bakman olacak arada onlara 2-3 kere sıkarsan birisi gelip onları patlatırsa sana da kutu bırakacaktır (İnvoke en çok hasar veren 3 kişiye kutu bırakır eğer birisi tek sıkarsa sana da bırakacaktır :))

5. Elit cephane sıkıntısı yaşarsan pro dışındaki tüm lazerleri geminden çıkarmanı tavsiye ediyorum, al prolarını diroite koy gerekirse geminin lazer kısmı falan boş kalsın inan elit cephanenin bitmediğini görüceksin ve hasar düşüşü de çok çok fazla olmayacak çünkü yüksek hasar 3,5 kat ile prolar veriyor.(Rinusk kasma ile ilgili cevaplar verildiği için böyle ekstra bir fikir vermek istedim bilgin belki yoktur diye :) )

6. .Hypnos.

.Hypnos. Guest

Merhaba,

Eğer grup bulabilirseniz invoke npclerinde hızlı ve kolay şekilde rinuks kasabilirsiniz. Başka bir sorunuz yoksa konunun kilitlenmesini talep edebilirsiniz.

İyi forumlar.

7. emirdurbak

emirdurbak User

14 prom var bütün silahları çıakrıp sadece proylamı vurayım diyosun az vurmazmıyım sence dahada zor olamzmı ?

8. İmpulse sıkıcı benimde eksik prolar hiç acele etmiyorum kapı ödüllerini kaçırmıyorum kasılacağım zaman düsman bulucuya attenks leri takıyorum ilk onları kesmeye uğrasıyorum sende böyle yap attenkslere sıkınca bana gore bug olan ve oyun yönetiminde karışmadığı uzaktan vurunca hasar vurmaması haritada görmüssündür illaki bütün elit cephaneni kullanarak uzaktan sık bu sekilde baya kasarsın taktik budur..

9. Elit cephane az ise tasarruf için elzem. Ya invoke ya impulse başka çaresi yok rinuskun. Ha bir de arada gg bonus ödüllerinde 3000 rinusk çıkıyor kaçırmamak lazım.

10. yine de en kolay yolu bu maalesef :/