rinusk

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve 1feder tarafından 25 Şubat 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. 1feder

1feder User

arkadaslar seri rinusk kasılmak için bi tavsiyeniz varmıdır mesela katlayıcı vb bişey varmı r,nusk için için

2. Eğer almadıysan grup bularak pro lazer görevlerini almaya bak. Bunları yaptın diyelim 10 pro lazerin var, artık bundan sonra sabrederek impulselerden rinuks kasman lazım. A-bl cephanesine sakın rinuks harcama, elindeki elit cephaneyi bitir. Tek olur yol impulse kesmek başka olur yolu yok. Katlayıcı da etkilemiyor diye biliyorum ama emin değilim.

3. JαbbαŔ

JαbbαŔ User

Elit lqzerde harcama. Grup bul onlarla kasılırsın Tr 1-5 te isen yardımcı olurum

4. ateistkeci

ateistkeci User

İnvoke grubu bulabilirsen onlara gir her invoke 80 kadar Rinusk veriyordu onun dışında İmpulse kesebilirsin bolca

5. Luminous

Luminous Guest

Merhaba,

Bence de öncelikle bl görevlerini bitirip 10 pro lazerini alın, bunlar bl yaratıklarına vurduğunuz hasarı çok çok arttıracaktır. (isterseniz görevlere ve diğer bl haritası bilgilerine buradan erişebilirsiniz). Veya sonrasında grup şeklinde İnvoke kesebilirsiniz. Düşen invoke sayısını etkileyen bir destek bulunmamaktadır.

İyi forumlar dilerim.

6. Invoke sizin için daha seri olur.

7. 1feder

1feder User

gorevleri yaptım 14 pro lazerim varda impulslere x4 sıkıyorum 200k civarı

8. -İDALI-

-İDALI- User

Elit lazerinize acırsanız gelişiminiz çok yavaş olur. PVP savaşlarına girmeyiverin geminiz fulleninceye kadar. Bence elitlerinizi harcamazsanız pro lazerlerini çok geç elde edersiniz.

Saldırı-Hattı bunu beğendi.
  9. Seprom beslemesi yapıyor musunuz?

10. -İDALI-

-İDALI- User

ben 36 pro ile 200 k anca vuruyorum 14 ile nasıl 200 k vuruyorsun :D

11. 1feder

1feder User

gardaş geliştirmeli, rsb ile 300 k vuruyorum buna seprom yuzde 20 destek burgu ekle
    elit lazer dediğin x4 den daha elit lazer ne kullaniyim

tabi 1m var

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 25 Şubat 2020
  12. Themis.

Themis. Guest

Merhaba,

Forum içerisinde alt alta yazmak(flood) yasaktır, lütfen tekrarlamayınız. Bunun yerine sol altta bulunan "Düzenle" seçeneği ile mesajlarınızı düzenleyebilirsiniz.

Mesajlarınızı birleştirdim.

İyi forumlar.