Roket Alma Asistanı!

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve .-TheOrder-. tarafından 26 Haziran 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Sizce?

1. Evet!

oy sayısı 59
    95,2%
  2. Hayır!

oy sayısı 3
    4,8%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. coder545

coder545 User

hangarlari degistirirken ugrastiriyo , istediklerimizi bi cpuda secsek daha kolay olur.

ben hellstorm ciktigi gun normal roketi 5tane aticak sanip uriyle almistim bikacgun sorna ticarete dusmustu :D

2. -onur5000-

-onur5000- User

Çok güzel olurdu benden sana +1 ve destek

3. benim işime yaramıo eco almıyoorum ama sizin için ++1

4. GLADYATÖR

GLADYATÖR User

keşke SAR-01 ide ekleseydin daha iyi olurde sonuçta o da dükkanda sürekli bulunan ve alınması gereken roket

5. zaten böyle konular var gereksiz olsa ne olcak -1

6. Vega'ya geçtiğimde çok sıkıntı yaratıyor cephane yeri dolu olduğundan, bu yenilik bu konuda çok rahatlık getirecek.

DELI•VAR ve -onur5000- bunu beğendi.
  7. DELI•VAR

DELI•VAR User

Aynen bende vega kullandığım için aynı sorundan yaşıyorum.

8. ewt olsun hani 1. konfide roket 2. eco desek oda olmuyor +1

9. coder545

coder545 User

1. konfide kullandigini takmicaksin ayni cpudan iki tane alcan digerini takican , elinle ayarlican sonra roketleri

10. Benim pek sorunum yok aslında ... 1.Konfiye 1 tane koy Plt ye ayarla .. 2.Konfiye baska birtane koy onuda 5li ye ayarla oluyor öylee ama yine de buda olsa fena olmaz .. Hem bize karşı bir dezavantajı da olmaz ... +1

11. asdfgasf

asdfgasf User

O uzun olmaz mı 1. konfiye bir tane koy Roket aldıktan sonra onu hello yap sonra da hello alır... Böylelikle 2. konfide yer kaplamaz...

12. Bence yeni bir cpu adı altında satışa sunulabilir oyum olumlu +1

13. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Olabilir her iki konfigsrayona farkl 2 adet kullanmak yerine bu daha mantıklı.

İyi forumlar

14. tabutçu99

tabutçu99 User

iyi fikir + bir ama ben oto almıyorum :)

15. Ancasin

Ancasin User

ECO-10 roketini asistan alırken PLT-2026 yı yine ben alıyorum :)

+1

16. gerçekten mantıklı +1

17. 2 roket alma asistanı al konfi bir e tekli roket plt 2026 diğer konfinede 2. asistanı koyup eco 10 aldır şimdilik idare eder seni kardeşim +1 mantıklı

18. Tek konfide iki roket alma as. takılabilse o da idare eder yeter ki konfi değiştirmeyle uğraşmayalım.. +1

19. Cloud

Cloud User

Güzel olur uğraşmayız :)

20. ıove

ıove User

Çok güzel fikir. 2 de bir konfi değiştiriyoruz ne gerek var :D aldımı 1 cpu da hepsini alsın işte.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.