Roket Argesi

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve erdem_korkmaz70 tarafından 5 Ocak 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Hiçbir yerde hangi argenin nasıl görünüm kazandırdığı artık gösterilmiyor. O yüzden sormak istedim..

Isı Ayarıcısı ve Roket Uzmanı Argelerinin hangisine, ne kadar puan verirsek nasıl görünüm değişir?

2. Isı ayarcısına 1 tane verirsen roketleri yandan atarsın.
    Roket uzmanı argesine 5 tane verirsen roketlerinden mor duman çıkar.

.Paradoks. ve erdem_korkmaz70 bunu beğendi.
  3. Aradığım buydu, teşekkürler.

Konu kilitlenebilir.

4. _KIYAMET_

_KIYAMET_ User

Isı Ayarcısı'na 1 arge verince efekt oluşuyor muydu hatırlamıyorum ama isabet oranı bir miktar artıyordu. Roket Uzmanı'na 1 arge verince yine efekt oluyor muydu hatırlamıyorum maalesef. Uzun zamandır oyundan köpük olduğum için detayları hatırlamıyorum.

Ama Isı Ayarcısı'na 1 arge verince roketler belli aralıklarla sağdan soldan giderken genel olarak normal yani düz gidiyor.

erdem_korkmaz70 bunu beğendi.
  5. Isı ayarcısına 1 arge vermek yeterli. Miss vurduğu zaman düz olarak gider. Yoksa efekti sağdan veya soldan gitmesidir. Roket uzmanı konusunda emin olmadığım için bir şey diyemeyeceğim.

6. _KIYAMET_

_KIYAMET_ User

İlave olarak Isı Ayarcısını tamamlayınca yanılmıyorsam roket ucunda kırmızılık oluyordu. :)
    Yanılmıyorsam ısı ayarcısını tamamlayınca roketlerin ucunda kırmızı efekt oluşuyordu.

7. Isı Ayarcısı'na 1 Ar-ge verdim. O kadar sene oynadık biraz şekil şukul olalım :D

Yardımlar için teşekkürler.

8. VALEYARD

VALEYARD Guest

Merhaba,

Sorunuzun cevabını buradaki Arge Demo programını indirerek bulabilirsiniz.
    Cevap veren arkadaşlarımıza teşekkürler. İsteğiniz üzere konu kilitlenmiştir.

Keyifli forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.