Destek Roket atar

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Soul-Hunter tarafından 9 Ekim 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhaba hocalarım yeni başladımda oyuna roketatar: hellstorm launcher 2 aldım fakat açık arttırmada hangi cpu alacağımı bilmedigim icin roket cpularını aldım ama nedense roketatar kurulmadı diyor oyunda bana yardımcı olabilicek bir arkadas varmıdır?

2. Merhabalar;

Helstrom roket atar kullanımı hakkında buradan bilgi alabilirsiniz.

İyi forumlar.

3. yine aynı olay bir yapamadım gitti :)

4. Merhabalar;

Şimdi helstrom 5li roket atarı geminize taktınız bu roket atarı otomatik kullanabilmek için RL-LBI CPU alıp geminizin cpu bölümüne takın daha sonra ekranınızdaki kilit açtığınız bölümdeki CPU lar kutusuna (kare şeklindeki) geliniz. RL-LBI cpunuzu kırmızı üçgen şeklinde göreceksiniz, üzerini tıklayarak aktif ediniz aktif olduğunda etrafında kalın beyaz çizgi olacaktır. Bundan sonra seçtiğiniz roketi otomatik olarak fırlatacaktır.

İyi forumlar.

5. Deneyeceğim yapamazsam ben beceriksizimdir :D

6. Merhaba ,

Smod'muzun dediği gibi RL-LB1-CPU gerekiyor.

Görsel biraz eski yenilenecek fakat temelde işlem aynı zaten.

Görseldeki gibi 5'li roket türünü seçip roketatar kısmına tıklayın. Seçtiğiniz roket türü yüklenir.

İyi forumlar.

7. İlk olarak teşekkür ederim yaptım hocam
    Sizede teşekkür ederim hocam :)

8. Merhaba ,

Rica ederiz görevimiz imkanlar dahilinde sizlere yardımcı olmaktır.

Konu çözüme kavuştuğundan dolayı kilitlenmiştir.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.