Roket atarı sorunu

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve CAPLOONBA tarafından 22 Şubat 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. CAPLOONBA

CAPLOONBA User

Hellstromum var roket atar cpu suda var roketatarı çalıştırmakta sıkıntım yok fakat çalıştımı durduramıyorum nasıl etkisizleştiricem biri yardım edebilir mi

2. roketatar auto cpu var ise otomatik atar oyun ekranındaki cpular kısmından aktifliğini kaldırın otomatik atmayı bırakır. Size önerim cpuyu 1 2 3 gibi hızlı slotlardan birine takın böylece tek tuşa basarak aktif deaktif yapabilirsiniz

3. İstiklal

İstiklal User

Merhaba ;

Cevap veren değerli üyemize teşekkür ederiz.

Geminize Roket atar CPU ' yu yerleştirdikten sonra ;

Oyunda , Kısayol Sekmelerinden , CPU Sekmesine tıklarsanız , Burada Roket atar CPU ' yu görebilirsiniz.

Roketatar CPU ' suna bir kez tıklarsanız , CPU Aktif hale gelir ve etrafındaki kare sarı bir renge bürünür. ( Bakınız Resim )

Bu durumda iken , CPU Aktiftir , Tekrar tıklarsanız , CPU Devre dışı kalır ve etrafında ki sarı renk normal ' e döner.

Bu durumda iken CPU aktif değildir.

Kısaca aktifleştirmek için bir kez tıkladığınız gibi , aktifleştirdikten sonra 1 kez daha tıklarsanız , roket atar CPU ' su devre dışı kalır.

Kilitlenmesi uygundur

Keyifli Forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.