Öneri Roket CPU HELLSTORM da alsın!

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ADAMIN_DİBİ tarafından 31 Ekim 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Sizce Roket CPU Hellstorm roketlerini de otomatik almalı mı?

1. Bence yararlı olmalı +1

2. Bence olmamalı kendimiz alsak ta olur -1

3. Geliştirilmeli.

Sonuçlar sadece oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Sayın oyuncular ve modlarım.Bilmenizi isterim ki oyunda eskilerdenim ve oyunda bazı mantık hataları ve eksiklikleri var bence. Fakat aklıma mantığa uygun bir fikir geldi. Gemimde roket cpu olduğunu ve sadece normal roketleri otomatik aldığını fark ettim. Ama ben normal roketler dışında hellstormlar da kullanıyorum ve bunları ara ara almak zorundayım. Bende dedim ki neden Roket CPU Hellstormları da otomatik almasın? Hellstorm roketlerini ayrı satın alan bir otomatik cpu daha olsa diyenlerimiz olmuştur fakat gemilerimizdeki slot yuvalarının durumu ortada. Mesela roket cpu ayrıca seçili Hellstorm roketleri 100'den az miktara düştüğünde seçili birimden 1000 adet daha alsın. Sizce güzel olmaz mı ? Ayrıca yakında görsel de ekleyeceğim ve fikirlerinizin ve düşuncelerinizin oyunda çok önemli olduğunu düşünüyorum.

anakin5555 bunu beğendi.

2. Bencede olmali gidip neden hst icin ozel cpu alalim ki useniyorum koymaktan

3. Arkadaşlar olmasını istemeyenler nedenini yazabilir mi?

4. roket cpusu zaten eco 10u alıyor sar 01i almıyor sadece yani bence yeterince iyi bir durumda şuanda cpular bu konuda eksiklik olduğunu düşünmüyorum gerek yok bence

5. zaten alıyor..diğer elitleri derseniz oda herzaman satışta olmadığı için gerek yok..

6. Arkadaşlar bütün hellstormları alabilmeso gerektiğini düşünüyorum çünlü cephane cpu hepsini alabiliyor. Roket cpu da bütün roketleri alabilmeli. Hellstormları da

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.