roket ince ayarı roket isabet

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve **CANAVAR** tarafından 11 Mart 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. ısı ayarcısı argesine 5 arge puanı vermek istemiyorum diğer yandan ısı ayarcısı teknoloji slotunda yer kaplamasını istemiyorum kararsız kaldım ısı ayarcısına 1 arge puanı verince iş görüyor diyorlar tavsiyelerinizi bekliyorum.

2. Merhaba ,

Isı Arayıcısı'na 1 arge vermeniz aktif eder ve % olarak belli oranda roket atışlarının isabet oranını yükseltir. Fakat her atışa etki etmez bir kaç atış sağdan soldan falsolu çıkıp isabetli gider ama arada bir kaç atış düz ve miss olarak gidebilir.

Roket İnce Ayarı yaparsanız 15 dakika olması lazım roketler %100 isabetli gider.

İyi forumlar.

3. peki 1. roket ince ayarı yerine enerji transferi teknolojisini kullanmayı düşünüyorum arge olarak 1 arge ısı ayarcısına vericem
    2. roket ince ayarı teknolojisini kullanmak 1 argeyi başka arge dağıtmak
    bu seçeneklerden hangisi savaşırken daha avantajlı olur özellikle teke tek vs lerde.

4. Merhaba ,

1- Isı Arayıcısı'na 1 arge verirseniz tamamen isabet oranına ulaşamazsınız. Yani 5 atışta 2-3 miss gidebilir. Enerji transferi de işe yarayabilir.
    2- Ben genelde kapı yaparken yada baskına gittiğimde ince ayarı kullanıyordum. Onun dışında kullanmıyordum.

İyi forumlar.

5. ısı arayıcı 5 te 5 olsa %12 isabet oranı veriyor ve misler cok fazla oluyor ince ayar kullanmak şart..haliyle 3 teknolojiyide aktif etmek şart..boşa arge vermeyin..

6. Isı arayıcısı'na Ar-Ge'n 30 dan fazla olunca 1 tane basabilirsin fantezi amaçlı, görseli güzel oluyor.
    Roket ince ayarı basmaya devam et o ar-ge'ni de daha yararlı bir slot için kullan. :)

7. Tom_Cat

Tom_Cat User

3 teknolojiyide açmanı öneririm.ısı ayarcıyı tavsiye etmem onun yerine roket ince ayarını kullanabilirsin.

8. 1 arge basinca isi arayicisina sekil oluyor

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.