Destek Roket İnce Ayarına Yenilik

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve DraydiBoy tarafından 14 Kasım 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Beğendiniz mi ?

1. Evet

oy sayısı 9
    69,2%
  2. Geliştirilmeli

oy sayısı 1
    7,7%
  3. Hayır

oy sayısı 3
    23,1%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. DraydiBoy

DraydiBoy User

Merhaba ;
    Öncelikle konuyu tahminimce eskiden açılmıştı fakat bulamadım.
    Roket ince ayarına 2 saate bir bizim yapmamıza gerek kalmayacak artık.

RTC-CPU sayesinde yapacağız;
    Kısaca özet geçeyim CPU gemiye taktığımızda otomatikman 20.000 credi. karşılığında bizim yerine basacak.
    Tabiki de Sınırsız değil Sadece 25 kullanımlık olacak.
    Fiyatı: 15.000 Uri. Saatlik açık arttırmada bulunacaktır.
    Eğer konu olumlu oy alırsa resim koyacağım.

Olumsuz Ve Geliştirilmeli Oy kullanalar Nedenleri İle Yazarsanız Sevinirim.

2. Ema insta kamu smartı da otomatik yapsınlar istersen??
    Kısacası pek begenmedim. Gelistirsen dicemde gelistirecek yanı yok.

3. DraydiBoy

DraydiBoy User

Ema insta kamu benimde aklıma geldi fakat onlar credi ile alınmıyor :)

ÐΛЯKη£S bunu beğendi.
  4. Ema dısında hepsini kredi ile temin edebilirsiniz ihale diye bir sey var ;)
    Bu arada eksi verdim ben :D

5. DraydiBoy

DraydiBoy User

Mayın ve xenomit bedava değil mi ;) Hem aklıma gelmişken söylemek isterim. EMA İnsta kamuflaj otomatikman basılacak bir yanı yok :) hepsi kullanıcın fantezisine göre basılıyor.

6. Merhabalar,

Öncelikle her zaman söylediğim gibi her fikir düşünce çok önemli ben görselleri merak ettiğim için oyum olum lu:)

İyi forumlar

7. DraydiBoy

DraydiBoy User

Teşekkürler modum :)

8. Ben begenmedım . Ama fikrine saygı duyuyorum millete kolaylık sağlayacak bir yenilik düşünmüşsün.

9. çok güzel bir fikir beğendim...

10. WolfWar

WolfWar User

Sınırsız olursa ben varım yoksa 25 kullanımlık şey için pahalı. Bir günde zaten max 12 tane yapılsa 2 günde biter bu.

11. DraydiBoy

DraydiBoy User

Desteğin için teşekkürler Genede.

Desteğin İçin Teşekkürler.

1. si akşam yattığın zaman gemine koy uyu 8 saat uyuyan bir insan için 4 tane ince ayar ? az mı birde böyle düşün.
    2 fiyat konusu DarkOrbit in genel sistemine uyumlu olarak yaptım. Her Şey pahalı değil mi :) ( bir kaç kişi daha pahalı derse fiyatı düşürebilirim.)

12. Oyundan çıkış aldığımızda devam etmeli bence yoksa bir anlamı kalmaz oyunda olduğum süre zarfı boyunca zaten bende yapabilirim 15k uri/kredim yerine telefonumun alarmını kurarım. Bu sayede 25 yük gözümüze az gözükmez günlük harcaması kişiden kişiye bayağı düşer.
    Olaya böyle bakıncada bu cpu'yu gemiye takmak anlamsız geliyor teknoloji fabrikasına ait slot açılabilir sayfa üzerinden. Fikir fikiri doğurur skylab içinde seprom ve promerium gibi kaynakların saatlik/günlük üretim arttırıcı cpu'ları olabilir. Bu şekilde toplu cpu fikirleri gelirse sayfadaki ek slot yeri sırıtmaz hatta geliştirilip güzel bir yere sayfa açılabilir. Skylab | Teknoloji Fabrikası | Öğe Geliştirme | FABRİKA EKİPMANI/DONANIMI gibi. Başka bir geliştirme olarak şu geldi aklıma bir öncekine göre daha basit, teknoloji fabikasında ''teknolojiler'' kısmında bir boşluğumuz mevcut oraya üretimi otomatik devam ettirebilecek bir teknoloji çıkartılabilir. 24 saat yapım süresi olan ve aktifleştirildiğinde 12 saat boyunca seçilen teknolojiyi otomatik yapabilecek. Neden 12 saat diyen olursa oyunda olmadığımız süre boş geçmesin ve abartı kaçmasın diye. 1 geliştirilmeli oyu benden :p

13. kasılırken yeni başlayan oyuncular içindeç ok işe yarar bir fikir...Fakat saatlik'de değilde günlükde olabilir orayı değiştir istersen

14. WolfWar

WolfWar User

4 tane fazla mı ? Bende şuan 180 den fazla var :D

15. DraydiBoy

DraydiBoy User

Fazla Kullanmıyorsun demek ki 20 tane olsun 20 tanesini de 1 günde harcarım boşa değil bu arada baskın - ksi koruma - npc falan 15 dk bana 1 dk gibi geliyor.
    Benim konumu üstüne çıkmış :D :D neyse onlar olmaz hem ona benzer konular var :) he oyunda olmadığın süre zarfında olacak bir cpu zaten o zaman ne anlamı kalır :)
    Küçük bir CPU için saatlik iyi olur bence günlük biraz fazla gibi.

Son düzenlenen: 15 Kasım 2015
  16. Ne diyelim bir fikir ile diğer fikri birleştirmek iyidir. Konunun dışına çıktığımı yazarken fark etmiştim bende ama çok güzel geldiler peş peşe yazmaktan kendimi alamadım :D

DraydiBoy bunu beğendi.
  17. WolfWar

WolfWar User

Arkadaşlar bu cpu çıkarsa kaç m bastıklarını hayal bile edemezsiniz. Neden çünkü daha kimsede olmadığı için. 24 saatlik birşey için yüklü miktarlar basmaya değer mi ? Eğer bu şey çıkacaksa ucuz ya da sınırsız olmalı.

18. DraydiBoy

DraydiBoy User

Başarısız Bir konu Oldu Modum Konu Kilitlenebilir Teşekkür Ederim.

19. Merhaba ,

Konu sahibinin isteği ile kilitlenmiştir.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.