Roket ve roketatar sorunu

Konusu 'Teknik Konular' forumundadır ve militaryship-3 tarafından 31 Ağustos 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhaba , tr4-6 oyuncusuyum , roket ve roketatarlar bazen hiç çalışmıyor . CPU'lar aktif durumda , tuşlar atanmış durumda , kendim manuel olarak rokete bassam dahi roket atmıyor ve roketatarlar yüklenmiyor . Konfi ve harita değiştirince bazen düzeliyor bu durum . Lagla alakalı diyebilirdim de şuan oyundan kaynaklı veya benden kaynaklı bir lag söz konusu değil . Oyunla ilgili bir hata diye düşünüyorum . Bu sorunu dile getiren başka oyuncular da vardı , onlar adına bu konuyu açtım .

bursalısercan bunu beğendi.
  2. Aynı problemi ben ve arkadaşım da yaşadık bugün low dönerken biz de tr4-6da oynuyoruz

militaryship-3 bunu beğendi.
  3. Titan.

Titan. Guest

Merhabalar,

Oyun içerisinde bu konu hakkında raporlanmış bir sorun yoktur. Yaşadığınız sorunun tarayıcı geçmişinin temizlenmemesine veriyorum. Konu ile alakalı yardımcı olacak aşağıdaki bağlantılara bakabilirsiniz.

DNS Ön belleği Temizleme S.S.S
    Bağlantı Sorunlarına Sıralı Çözümler S.S.S
    Ön Belleği Ve Çerezleri Temizleme S.S.S

Eğer ilgili bağlantılarda ki işlemleri uyguladıktan sonra sorun devam ediyorsa lütfen bizlerle iletişime geçin :)

İyi Forumlar.

militaryship-3 bunu beğendi.
  4. Şuan herhangi bir sorun yaşamıyorum , genel olarak foruma konu açmadan önce çerezleri temizlemeyi deniyorum , düzelmezse konu açıyorum . Eğer yine böyle bir sorun olursa diğer yöntemleri de deneyeceğim , onları daha önce hiç denemedim . Teşekkürler , konuyu kilitleyebilirsiniz :oops:

Titan. bunu beğendi.
  5. Titan.

Titan. Guest

Merhabalar,

Sorunun çözüldüğüne ve ön gören biri olduğunuzu ögrendiğime çoooooooooooook sevindimm birazdaha dikkat ederek şey ederim artık nabak :)

Bu arada konu kilitlenmiştir. :)

İyi Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.