Roketatar Auto CPU ve Sorular

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve BardFortuna tarafından 26 Haziran 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Arkadaslar elımde roketatar cpu ıle roket auto cpu bulunmakta **** sorularım var
    1- bu iki roketatarın özelliği ne birbirlerinden farklı yaptıkları iş ne

2- bunları nasıl aktıve edıcem hiçbir bilgim yok öylesine oyun ekrandakı sılah kısmına koydum bırseyler atıyor anlamıyorum

3- ben normal yaratık keserken o 5 roketın aynı atmasını ıstemıyorum boşna masraf oluyor normal tek attıgı yeterlı benım ıcın bu yuzden stedıgım zaman onu aktıf edıp kapatabılecegım bır sıstem varmı

4- oyun ekranındakı altta sılahları dızdıgımız kısım var bırde onun altında bır kısım var ustekını klavyedekı tuslar ıle kullanıyoruz ama altakı ne ıse yarıyor onu anlamadım.

5- bu sorum farklı bır konu arkadaşlar ırıslerı nasıl almalıyım urı ıle alabılecek param yok bır yerden cıkartabılırmıym yoksa acık arttırmayı mı takıp edıp oradan mı tamamlıyacagım

yardımcı olursanız cok sevınırım

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 26 Haziran 2015
  2. -UZMAN-

-UZMAN- User

Merhaba,

1- roket atar cpu HST-1 ve HST-2 roket atar sılahını yüklemesini otomatik olarak yapar. Roket auto cpu ise geminizdeki roketleri saldırı halindeyken rakibe otomatik olarak sürekli fırlatır.

2-Oyun ekranında slot çubuğunda CPU'lar a tıklayım üzerlerine tıklamalısınız.

3-İstediğiniz bi süreye çekemezsiniz ama sayı mıktarı sizin için uygun olarak dolduğunda üzerine tıklayarak dolan roket miktarını atabilirsiniz.

4- oyundaki slot çubukları F1-F2-...F10 ve 1-2-3...10 tuşlarıyla aktifleşir.

5-Açık arttırma ve uridiyum ile alabilirsiniz hangisi uygun olursa size.

İyi Forunlar.

3. 3. soruyla ılgılı sormak ıstedıgım hst2 nın attıgı fuzelerı durdurmak gıbı bır şansım varmı normal 1er 1er attıgım fuzeye geçebılıyormuyum. hst2 nın fuzelerını doldurup ben ıstedıgımde örnegın yaratık keserken teker teker olanı kullanıcam rakiple savasırkende hst2 nın 5 erlı fuzelerınıde aktıf edebılecegım bır yön varmı

4. Merhaba ,

Otomatik yükleme ve roket atmaya yarayan CPU'yu hızlı ulaşabileceğiniz yere koyup aktif yada deaktif ederek kullanabilirsiniz.

İyi forumlar.

5. Çok teşekkür ederim konuy kilitleyebilirsiniz.

6. -UZMAN-

-UZMAN- User

Merhaba,

Gereken cevaplar verildiğinden konu kilitlenebilir.

İyi Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.