Öneri Roketatar Beslemesi

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve THΣ_GΓΣΣ∏_HΘΓ∏ΣT tarafından 12 Temmuz 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Sizce beslenmeli mi

1. Evet

oy sayısı 5
    38,5%
  2. Hayır

oy sayısı 7
    53,8%
  3. Geliştirilmeli

oy sayısı 1
    7,7%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Sürekli kullandığımız kalkan hız lazer ve roketlerimizi hammaddelerle besliyebiliyoruz. Fakat sürekli kullandığımız roket atarların hasarını arttıramıyoruz. Artık roketatarları beslemeye ne dersiniz?

Prometid:Atış gücünü %15 artırır veya roketatar hasarını %10 artırır
    Promerium: Atış gücünü %30 artırır veya performansı %20 artırır veya roketatar hasarını %15 artırır.
    Seprom: Atış gücünü %60 artırır veya kalkan jeneratörü gücünü %40 artırır veya roketatar hasarını %25 artırır

(1 hammadde = 10 roketatar mermisi)

2. Emin olamadım, maviler iyi de kırmızı roketler aşırı derecede hasar verir o zaman. Geliştirilmeli diyorum.

3. bide onamı seprom ayıralalım lazere zor yetiyor :)

4. DraydiBoy

DraydiBoy User

Kısaca yorum yapmak gerekirse, UBR-100(16lvl) bir 5 li roket atar da atılırsa en azından 80 k atar sepromla beslendiği zaman.
    Oyum Olumsuz -1

5. Bizde artık rsb yerine sırf ubr-100 alıp x1 plt ile gideriz baskına daha iyi olur en azından fazla uridium harcamayız.

6. .-ProzeN-.

.-ProzeN-. User

Bana mantıklı geldi +1. Ama yüzdelik oranı biraz azaltılabilir.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.