Roketatar hızı ???

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ghnengn tarafından 7 Ocak 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. ghnengn

ghnengn User

Herkese günaydın dün itibariyle farkettiğim birşeyi burda sormak istedim 2 adet gemı kullanıyorum 1 . si 34 arge havoc takılı argelerden 1 i ısı ayarcısına verili ve roket vip ve roket turbo cpu ile gerçekten hızlı bi şekilde atıyor durmadan seri .. 2. gemı 24 arge full demon takılı ısı ayarcısında argem yok fakat roket yaklaşık yarısı kadar hızda roket atıyor vip ve turbo cpu su var takılı konumda aradaki farkı farkedip 25. argeyı ısı ayarcısına verdım ve onuda roket hızında artık gözlemledim bunda bi sorun olduğunu düşünüyorum sonuçta ısı ayarcısı hız vermıyor teknık olarak sizlerdende bunu gözlemleyen oldu mu ?

2. Arge ile alakası olduğunu sanmıyorum. Açıkçası bu durumu full demon taktığımdan beri gözlemliyorum roket atma bazen yavaşlıyor nedenini halen daha bulamadım.

3. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Isı Arayıcısı sadece Roketin isabet oranını arttırır.Verdiğiniz Argelerin Roket atma hızı alakası yoktur.

Keyifli Forumlar.

4. Başlık roketatar yazıyor içerik roket diyor sorunu pek anlamadım.

5. ghnengn

ghnengn User

alakası olmadığını bende bılıyorum fakat ısı ayarcısına arge verdıgımızde roket hızı artıyor

roket atar dan kastım turbo roket cpu ve auto roket cpu normalde roket yavaştı bariz biçimde ama ısı ayarcısına arge verdıgımde roket hızı artmaya başladı .

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 7 Ocak 2016
  6. Isı arayıcısı görsel olarak roketi etkilediği için gözünüze hızlıymış gibi görünmüş olabilir. Arge olmadan düz attığı için roket biranda gidiyor ama arge verince yandan gidiyor ve yolu uzatmış oluyor ki roket daha seri atıyormuş gibi görünüyor.

Ek: Yandan yolu uzatarak gitti için normale göre hızını artırmış olabilir yani roket atma hızı değilde roketin gidiş hızı.

[_NIGHTSTALKER_] bunu beğendi.
  7. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Forumda kurallar gereği alt alta yazmanız uygun değildir.

Keyifli Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.