Destek Roketatar tarifindeki bölünme kristali azaltılsın

Konusu 'Güncelleme ve Fikir Havuzu' forumundadır ve •»»ÃĻΕ•ξƒ$Ąηε™««• tarafından 4 Şubat 2023 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Yeni roketatarların tariflerinde ki bölünme kristali azaltılmalı mı?

1. Evet, azaltılmalı.

100,0%
  2. Hayır, sabit kalmalı.

oy sayısı 0
    0,0%
  1. [​IMG]

Konuyu kısa süre önce de açmıştım, konuyu kapatan admin arkadaş sağolsun tekrar yazıyorum.:)

Kısaca yeni roketatarların tarifinde ki bölünme kristali sayısı çok fazla ve bölünme kristalini elde etmek çok zor, tarifte ki bu miktarın azaltılması gerektiğini düşünüyorum, alternatif olarak bölünme kristalini elde etme yolları da arttırılabilir.

2. Eğer bu arkadaş oto program kullanmıyorsa kesinlikle azaltılmalı yoksa alımı çok zor olacaktır :D

3. Düşündüğün için sağol ama spartan ve hydram var zaten .:)
    Ne yazık ki oto kullananlar için de zor, herkes donate atamıyor onları da düşünüyorum Haydar Haydar.:D

4. smoonrise

smoonrise User

Oyum olumlu ... Azaltılması lazım dedim .
    Kapatılan konuda dediğim gibi , Kesinlikle bir düzenleme yapılması lazım ve bir değişiklik ile düzeltilmesi lazım olan bir konu bu , savaş bileti geri bildirimlerinde defalarca biletlere eklensin dedik ama dalga geçer gibi 1 yılda 1 tane bile elde edilemeyecek miktarda geldi , şimdilerde miktarı için geri bildirim yapmaya devam ediyorum ama sonu ne olur bilmem ...
    Hafta sonları zayıf oyuncuların ve bireysen oyuncuların ( ben dahil ) illegal ile hades dönenlerin insafına bırakan bu düzen değişmesi lazım gücü zayıfları gruplara almıyorlar rütbesi yada gücü daha yüksek gelince gruptan atıyorlar yada otomatik seri seri kendi 6lısı ile tüm hafta sonu imkansız online süreleri ile kapı dönüyorlar buna madem engel olunamıyor / olunmuyor o zaman bu maduriyeti düzeltmek için bir düzenleme gerekir bunun için iyi bir adım .

5. Amiral34

Amiral34 Guest

Merhaba,

Başlıkta düzenleme yaptım ve indeks e ekledim.

İlgili konuda anketiniz yanlış açıldığı için kapatıldı tekrardan açtığınız için Teşekkürler.

Şahsi fikrimi belirtmek isterim bu bölünme kristallerini almak evet zor kabul ediyorum, lakin unutmamak gerekir ki bu roket atarlar ileri seviye oyuncular için tasarlanmış durumdadır. 2400 Bölünme kristali aslında çok fazla değildir bunu söylemek birçok oyuncu tarafından itiraz edilerek karşılanacak biliyorum ama biraz düşünülmelidir.

Benim düşüncemde olduğu gibi kalması tabi bu durum benim düşüncemde gerçekleşmez, gerekli ilgi gelirse raporlara ekmekten çekinmeyeceğim.

Saygılarımla,

Amiral34.

6. Yazdıklarınıza katılıyorum, oyunlarda "Endgame content" dediğimiz ileriki aşamadaki oyuncular için çıkan yenilikler elbette zorlayıcı olmalı, fakat Plus gemileri de ileri aşama oyuncuları için çıktı ama en zor elde edilen materyali IAC bile 2 savaş biletinden elde edilebiliyor, bölünme kristalinde de aynı oranların geçerli olması gerektiğini düşünüyorum, yoksa oyun, oyuncuların haftasonu 7/24 kapı döndüğünü bir norm olarak mı kabul ediyor? :)

7. genelleme yaptım seni rencide etmek gibi bir niyetim yok :) oto kullanan birisi 2-3 hafta içerisinde rahatlıkla alıyor zaten :D bu arkadaş derken genelleme yaptım

8. Botla bile 2-3 haftada kasılabilen bir malzemenin normal olmadığına herkes hemfikirdir umarım.:D

Sayfayı Paylaş