Roketatar teknik değişim

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve SnowLeopard tarafından 26 Ağustos 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

olmalımı?

1. olmalı

oy sayısı 2
    33,3%
  2. olmamalı

oy sayısı 4
    66,7%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Benim önerim eminim herkese uyar.
    Ben diyorumki Roketatarımız npc lere karşı 6lı olsa yani roketatarımız oyunculara karşı hala 5li yaratıklara karşı 6lı olsa kime ne zararı var.
    Bu citadellerde 12li olucak ve bunu çok bulanlar hangarda kapatabilecek.
    bu hst1 dede geçerli olacak oda 4lu olacak şu anda mobil olduğum için fotoğraf paylaşamıyorum ama fotoğraf desteğide olacak
    not yükleme hızı değişmeyecek 6lı da aynı sürede yüklenecek

2. Mantık açısından HST-2 silahı 5 namluludur ve 6'lı atması garip durur :)

Teknik açıdan yine olmaz çünkü NPC'lere atıyorsun birşey değişmiyor.

Saygılar ...

LOONIE TUNES

3. Bana biraz anlamsız geldi, oyuncuların işini kolaylaştırıyor sadece. Başka hiç bir yararı yok, dolayısıyla şimdilik oy kullanmıyorum yorumları izleyeceğim.

4. Beni yanlış anladın iki roketatarda değişecek. Resimleri ekleyince göstericem dükkandada açıklaması değişecek.

5. Prophecy

Prophecy User

Bence böyle bir yenilik yapılsa oyunda hatalaar oluşabilir.Ama daha oy kullanmadım

6. DraydiBoy

DraydiBoy User

zaman kaybı -1

7. Eyuplu3

Eyuplu3 User

sadece yaratıklara fazla vurabilir veya yeni eco roketi çıkabilir vb. şeyler de olabilir

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.