Destek Roketatar

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve TheDrayS tarafından 22 Ocak 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. TheDrayS

TheDrayS User

Elimde 2. seviye Roketatar var. ( )
    Gerekli rokette var. ( )

Roketi kullanmama rağmen 5'li roket atmıyor.
    Yardımcı olabilir misiniz?

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 22 Ocak 2015
  2. .*GöKMeN*.

.*GöKMeN*. Guest

Merhabalar,

Bu CPU sayesinde çoklu roketlerinizi 3 adımda işlem yaparak kullanmaya başlarsınız.İlk adım CPU'nuzu gemi gövdesindeki EKSTRALARA yada isteğe bağlı olarak Droitlerinizin boş yuvalarından birine göndermek.İkinci adım oyun ekranından CPU düğmesinden aktif etmek.En son oyun ekranınızdaki hızlı erişim çizelgesinden (Kilitli menü) hangi çoklu roketi kullanmak istiyorsanız onu seçmek

RL-LB1-CPU Roket Fırtalıcı Cpusunu Hangar-Ekstralar bölümünden veya alışverişten teklif vererek kredi karşılığında satın alabilirsiniz.. Temin ettikten sonra Hangar-Ekipman’a girin ve cpu ya tıklayarak gemiye seçeneğini onayladığınızda cpu geminizdeki boş ekipman slotuna yerleşir. Her 2 konfigürasyonda da olmasını isterseniz bu işlemi 2. konfigürasyonada uygulamanız gerekmektedir..

İkinci adım;oyun sayfası CPU düğmesinden aktif etmek

Son adım;hızlı erişim çizelgesinden çoklu roket seçmek

Roket fırlatıcı CPU roket fırlatıcısını seçilen roketlerle yükler ve gerçekleştirdiğin bir lazer saldırısında roketleri otomatikman ateşler.

Not: Her konfigürasyon içinde, bu malzeme türü bir kere kullanılabilinir

İyi Forumlar​

3. TheDrayS

TheDrayS User

Sağ ol dostum çok yardımcı oldun.

4. .*GöKMeN*.

.*GöKMeN*. Guest

Merhabalar,

Rica ederim. Konunun kilitlenmesi uygundur.

İyi Forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.