Öneri ROKETATARLARDA OYUN İÇİNDE HIZLI SATIN ALINSIN

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve YOK_EDİCİ97 tarafından 2 Nisan 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhaba Arkadaşlar Bu Konuyu Açmamın Nedeni,Eco`lar Bitince Ana Sayfadan Dükkana Giderek Roketatar Satın Alabilmemiz.Ben Diyorum Ki Oyun İçine Sekmeler de Hızlı Satın Alımda Roketatarlarda Olsun,Böylece Daha Hızlı Alırız Bizi Uğraştırmaz,Ne Dersiniz ?
    anket yapmadan açtım konuyu yardım edin

2. Merhabalar;

Onun için otomatik roket alıcılar var ama artık cephane stoğunda sınır olmadığı için bellii miktar satın alıp kullanabilirsiniz.

İyi forumlar.

3. Aynen auto roket cpu sunu roket atara ayarla hızlı slottanda normal roket al ben öyle yapıyorum daha hızlı.

4. İstiklal

İstiklal User

Merhaba ;

Lütfen Konu başlığının yada içeriğinin tamamını büyük harfle yazmayınız. Bağırmak manasına gelir , Etik değildir ve yasaktır.

Ek olarak Güncelleme ve Fikir havuzunda ki konuları , üyelerin oy verebilmesi için anket ekleyerek açınız.

Keyifli Forumlar

5. Roketatar için ayrı bir auto satın alma cpusu çıkarılırsa iyi olur

6. MKS-705

MKS-705 User

Dostlarım sizleri selamlıyorum,

Emeğe saygı düşünceden dolayı saygı göstermek zorunludur. desteklemek veya desteklememek seçimdir. Cephana sınırı kaldırıldı ve bu DO da tam bir devrim niteliği taşımaktadır yaklaşık 3-4 tane cpu oyundan kaldırıldı bununla birlikte. Sizlere önereceğim şudur yüksek miktarda roket ve mermi alın ve bu konuda sıkıntı çekmeyin 5 li roket 100.000 tanesi 150 m kredi, plt 2026 roket 100.000 tanesi 50 m kredi, fiyat olarak credi olarak çok ufak rakamlar fakat mermiler 1-2 ay çok rahat yeter. Size söyliyeceğim cpuyu darkorbit çıkarmaz benim fikrim size İNŞALLAH olumlu gelir.

*F*U*R*K*Λ*N*™ bunu beğendi.
  7. Ölesi mantıklı tabikide ama cephane sınırını kaldırdılar Zaten 4.1 4.2 4.3 haritasında illegal program ile kutu toplatan kişiler kutulardan çıkan x2 x3 sab mermilerini çok fazla topladılar Cephane sınırının kalkmasıyla oyunda bu yolu kullanan kişilerin cephanesi milyonları geçti

8. MKS-705

MKS-705 User

ben yaklaşık kasımdan berri 4-2 de kutu topluyorum son zamanlarda o kadar kutu toplama arrttıki 3-4 pet aynı kutuya gidiyor yoğunluk o kdr çok.. darkorbit suuportakilar tarama yapıyoruz diyorlar ama ne taraması bende anlamış değilm.

9. Kurmay albay gemi bile bunu yapıyor ve videoya bile alıyoruz ama nafile

10. MKS-705

MKS-705 User

Kimler kimler yapıyor ama ilgilenen yok :)

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.