Bug / Oyun hatasi Roketlerdeki ve Roketatarlardaki Bozukluk

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve anakin5555 tarafından 27 Kasım 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. anakin5555

anakin5555 User

Başlıktan anlaşılacağı gibi bu ikisinde bir bozukluk var.
    Roketatarı ateşliyorum sonra donuyor ne roketatar ne roket atıyor sadece bir lazer sıkıyor. Acaba sadece bende mi var?

2. KANUN

KANUN Guest

Merhaba,

Ben böyle bir sorun yaşamadım ama bakalım sizin gibi hata alan var mı arkadaşlar paylaşırlarsa sorun sizden yada oyundan kaynaklı olduğunu öğrenmiş oluruz.

iyi forumlar.

anakin5555 bunu beğendi.
  3. Sunucularda donma ve aksaklıkların başladığı zaman ortaya çıkıyor genelde. Aynı anda roket ve roketatarın atışı durduruluyor. Bunun yanı sıra donma etkisi uzun sürerse roketi geçtim oyuncunun attığı EMA'nın etkisi 5 saniyeden daha uzun sürüyor. (Aynı durum ISH-01 içinde geçerli.)

4. anakin5555

anakin5555 User

ha anladım bazen portaldan çıkanların instası bitmiyor bazen de tekillik kalkan zayıflat vb. yetenekler kalıcı oluyor teşekkürler.
    teşekkürler konu kilitlenebilir.

5. bunlar oyunda oyuncudan çok robotların olmasından kaynaklı oyunda 500 kışı varsa 450 tanesı botta yaratık kesıp kutu topluyor. ve bu botcularda değişik bir hile daha var yanından geçıyor. senın ınternet kasıyor oyuna baglandıgın anda senı kesmış oluyor. nasıl oluyorsa 2 sanıyede 1m hasar atıyorlar. hasarıda geç etraf bot kaynıyor admınler botlara bır şey yapmıyorsunuz fiyatınızı söyleyın bızde kullanak olmuyor böyle serefli hareketler adil olun az....

anakin5555 bunu beğendi.
  6. -Star-

-Star- User

O tarz bir hile olabileceğini düşünmüyorum, kasmalar tamamen internet hızıyla ve bilisayar performansıyla alakalı.Sekmeler arası geçişte oyun donması dışında,hileyle alakalı donma vesaire olacağını sanmıyorum.

7. anakin5555

anakin5555 User

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.