Öneri Rsb-75 40K ve Proxium

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve YenilMezleR- tarafından 1 Şubat 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

KATILIYORMUSUN

1. KESİNLİKLE EVET

oy sayısı 24
    80,0%
  2. EVET

oy sayısı 2
    6,7%
  3. hayır

oy sayısı 4
    13,3%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. 30 proxium'a rsb geri gelsin.
    3-5 gün sonra proxium arttırmak neyin nesi

Gören yorum artsın,destek çıksın geri bildirimi yüksek tutalım

2. Darkorbit Ekibin Yaptıgı REsmen Oyuncuyu Sömürmek Lütfen ARtık Vazgeçin Oyun Birazda Oyuncuya Hitap Etsin 1 Günde 2 Önemli Değişiklik Olurmu Oyunda Üri,indirim Katlayıcı vs HErşeye Zam GEldi Yetmedi Proxıumlar Arttı. Ama bu Kadarda Olmaz illa Oyunu Bırakın Diyorsanız ona Göre oynuyalım darkorbit oyunu birazda oyuncuya hitap etsin

3. yeşilce

yeşilce User

illa oyunu bırakın diyolar aga kaç baba yiğit var bırakabilecek.. 0

4. (DYNAMO)

(DYNAMO) User

oyun bırakmak ayrı bişey 7 yıl oynadım 1 yıl ara verdim geri geldim şimdi tekrar oynuyorum ama şu bir gerçek adamlar proxsium açığını buldu yapıyolar ve haftada 2m rsb kasan adamlar var öncelikle bu adilmi onu düşünmek gerek drkorbit şuan ki sistemde oyuncuya yönelik çalışıyor en basit örnegi çinlilere satılmadan önceki etkinliklerle şuanki etkinliklere yada sunulan avantajlara bir bakın 2 yıl önce 1 yılda fullenen gemi şimdi 1 haftada ful olabiliyor oyuncu olarak hep keser gibi kendimize yontmayalım lütfen

5. yeşilce

yeşilce User

yanılıyorsunuz 1 hafta neki başladığın gibi ful gemi veriyorlar..

6. Nasıl full lf4 olabiliyoruz bir haftada bir taktiği varsa söyleyin.

7. PAŞA01

PAŞA01 User

karşıyım rsb demek haksız emek demek bana gore rsbnin fiyatı 10 uri olmalı hatta
    hayır şıkı eklemezsen modlar konuyu kapatır

8. Kapıyı yaptım 2 kere 25 tane falan proxium zımbırtısı vermişti hiç memnun kalmadım kapı gereksiz hocam.

9. Bu en başından böyle olmalıydı. Maalesef DarkOrbit herkese hakaret etmiştir. Ortada büyük bir haksızlık var.

10. JUPlTER

JUPlTER Guest

Merhaba,

Konunuzun dikkate alınması ve iletilmesi açısından anketinize hayır-evet şeklinde seçenekler koymalısınız.

Böylece oyuncuların istekleri daha sağlıklı olarak anlaşılacaktır.

Düzenlemenizi rica edelim.

İyi forumlar.

11. Düzenlendi.

Güncel..

JUPlTER bunu beğendi.
  12. alan alacağını aldı, yapan yapacağını yaptı.

kücük bir acıkmış kapanmış :)

mantık şu acığı kapatamıyorsan yapılanların yerini değiştir zorlaştır ( normal yollarla oynayanlara sanki düşüyormuş gibi )

adamlar şlk 2 günde lf4 leri fulledi 3-5 er milyon en az rsb leri gemiye koydu eh bunları banlamak olmaz dimi kimden cıksın bu tabiki biz namusu ile normal yoldan bir şeyler yapmak isteyenlerden

siz ne kadar yazarsanız ne kadar kızarsanız da onlar almış eline kavalı bizde peşlerinden gidiyoruz

son bir sözde gelen zamma demek istiyorum her zaman dediğim bir laf var oyun yönetimi bizi 4 liraya satıyor diye herhalde bu ağırlarına gitti 5 lira yaptılar saolsunlar varolsunlar katlayıcıya 1 lira zam koyarak değerimizi ortaya koydukları icin

13. (DYNAMO)

(DYNAMO) User

bu konuda haklısın ama şuda bir gercek oyuncu ordaki açığı kendiliğidenmi buluyor hayır illaki sırtını dayadığı biyer var adam kapı başlayalı 1 hafta oldu 5m rsb kastı önce açığı yapanı değilde açığı oyuncuya veren şrfsizleri aralarında temizlemeleri gerekiyo

14. ÇORBACI

ÇORBACI User

Bu oyun adam olmaz boşuna cırmalıyoruz

15. 1 günde 2,3 m rsb kasılmış bazılarının kullandığı açığı tüm oyunculara yıkmak nedir ?????

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.