Bug / Oyun hatasi rsb-75 bugu

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve •ŃŐ•ŤİМĔ••ŤŐ•VΞÐØ•47 tarafından 24 Aralık 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. adminim öncelikle bu bugu yapmadım.Ve bugu burda anlatacamıcağımdan sizle nasıl iletisim kurabilirim ?

2. ÖMER.E

ÖMER.E User

anlatacaksan bilgi paylaşımı amacıylaysa direk yaz ama bugun kapatılmasını istiyorsan supporta yaz burdaki adminlerin öyle yetkileri yok

NoMasteRs bunu beğendi.
  3. ne bugu

4. kapanacaksa seprom bugu kapatılsın önüne gelen sepromla geziyo zaten videosu var hazırlayıp atacam supporta birazdan

5. Merhabalar ;
    Sanırım benim konu açma yetki yok o yüzden burdan sormak zorunda kaldım.Aşağıda bana gelen mail var.Üstelik sadece tr serverden değil her ay birçok serverden aynı maili alıyorum.Burda beni davet etmeleri yeniden o serverdemi başlamam yoksa normal oynadığım gemimi oraya taşıyabileceğimle mi ilgili.Bu konuda yardım eder misiniz sayın Teşekkürler Admin.

6. Bug şikayetlerini supporta yazman gerekiyor.

7. Merhabalar;

Oyunda bulunan bugları kimse ile paylaşmadan supporta bildirmelisiniz.
    Daha önce hesap açtığınız bir serverda uzun süre giriş yapmadığınız zaman ara ara oyuna tekrar başlamanız için size bir hatırlatma mesajı gönderiliyor.Biliyorsunuz oyuna girmediğiniz zaman zarfı içinde ekipmanlarınız silinmeye başlıyor.

İyi forumlar.

8. İstiklal

İstiklal User

Merhaba

Oyun açıkları konusunda Support ' a başvurunuz

Video yada Resim alabiliyorsanız onuda alıp , gönderin

Kilitlenmesi uygundur

İyi Forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.