RSB-75

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve -chuckyyy- tarafından 16 Kasım 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Evet

1. Geliştirebilir

oy sayısı 3
    18,8%
  2. Hayır

oy sayısı 13
    81,3%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. -chuckyyy-

-chuckyyy- User

Rsb -75 bu oyunu çok saçma yaptı 6x +4x birleşince 10x oluyo ve 10x çok büyük birşey bu lazer kalksın hem bunların botlarıda yok olur daha geç ölürüz bide kalddırıldıktan sonra giden cephaneyi uridyim olarak atsın darkorbit

2. İstiklal

İstiklal User

Merhaba ;

Burası bir fikir ve öneri havuzudur talep merkezi değil.

İkinci olarak çoğu elit oyuncu x6 cephanesini yoğunluk ile kullanıyor.

Kalkmasını isteyeceklerini pek sanmıyorum

Keyifli Forumlar

3. yok daha neler :)

4. VΛLVE™

VΛLVE™ User

aynen

5. PAPATYA

PAPATYA Guest

Selam,

Bu cephane genel oalrak satıştadır. Sadece yüksek olanlara dğeil. Sizde bu cephaneye sahip oalrak 10x gücünde vurabilirsiniz. Bu kalksa bile kesimler dahada artacaktır , çünkü bu sefer grupla gelme ihtimalleri yükselir :) Bu tarz bir öneriye sıcak bakmıyorum.

Keyifli Forumlar

6. istersen x4 ü de kaldıralım :) saçma -1

7. .SİHİRBaZ.

.SİHİRBaZ. Guest

Merhabalar,

Lütfen üslubunuza dikkat ediniz.

Keyifli Forumlar

8. RSB yi alamıyorsan bu senin sorunun kusura bakma Bende pek alamıyorum ama savaşıcaz dedikmi alıyorum 20 bin 40 bin gidip savaşıyorum Ayrıca rsb ile savaşmak çok güzel çok rahat adam kesebiliyorum

9. RSB can , gersisi heyecan :D

Gerçekten RSB ' siz DO düşünemiyorum.Bu şekilde kalması daha iyi ama BO3 çıkarsa o büyük rakam sana normal gözükebilir ;)

10. Başka çay kahve bisküvi felanda ister misin

11. İstiklal FMod'um sanırım siz de benim gibi BMW meraklısısınız bir ara hoş bi sohbetinizi beklerim inşallah :)

12. B03 çıkarsa kalkanlar çok fazla olacak b03 çıkacaksa darbe puanlarıda arttırılmalı eğer öle olmazsa güve ile bir konfisini bile bitirmeden oyuncu keseriz

BlackGhost™ bunu beğendi.
  13. Bo3 konusu var istersen oraya bir bak.

Kalkan gücü sandığınız gibi 20k değil 10k ama bonusu var.

Tabi yinede DP artması gerekiyor orada haklısın.

Orası DO kurucularına kalmış nasıl çoğalacaksa artık.

*F*U*R*K*Λ*N*™ bunu beğendi.
  14. rsbsı oyunun tatı kalmaz :)

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.