RSB, EMA, ve diğer cephaneler.

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ¯¯ƒσяєνєя•αℓσηє¯¯ tarafından 18 Şubat 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

olmalı mı_?

1. evet

53,8%
  2. hayır

46,2%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Arkadaşlar bence RSB ve EMA'nın çıktığı günler(genelde pazartesi) bu cephaneler saatlik veya günlük ihaleye konmalı. Saatlik ihaleye konacaksa 5.000 RSB ve 50 EMA olabilir. Günlük ihaleye konacaksa 250 EMA ve 25.000 RSB-75 olarak konulabilir. Yeter ki konsun rakamlar değişse de olur. Görüşlerinizi bekliyorum Gemim full olduğu halde rsb yetiştirmekte çok zorlanıyorum.

2. Olabilir , uridium ile alamayanlar kredi ile alabilir.

Miktarlar fazla olmuş ama yinede oyum olumlu.

3. Olabilir nede olsa şuan 1.091.149.111 kredim var :D

4. ÇORBACI

ÇORBACI User

Bana kalırsa buda olabilir hatta aylık açık arttırmada olabilir ondada hacov hercules lf4 koyabilirler ayda 3 parça elit eşya oyunu batırmaz.

5. Kardeşim lf4 havoc hercules olmaması gerekiyor ben 50 tane zeta yaptım havoclar fullensin diye kusura bakmasınlar da ben 1 tane havoc için 5 tane zeta yapıyorum ve o adamlar crediyle alıyorsa bunun adı haksızlık olur başka bişey olmaz. Yorumun için eyvallah.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.