rsb ile ilgili

Discussion in 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' started by .TÜRKMEN., Sep 12, 2014.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. .TÜRKMEN.

.TÜRKMEN. User

Su an low da seri uri kasmaktayim ama bana su gerek ben skylabta seprom 9k olunca baskin atan haricinde pvp yapmayan biriyim bunun icin her cikisinda kac rsb almam gerekiy kac rsb alayim ki diger cikisina kadar bana yetsin? Şimdiden teşekkürler. Yazım hataları telefon yüzünden kusura bakmayın.

2. PAPATYA

PAPATYA Guest

Selam,

Fikir beyan etmek gerekirse, 9k seprom 2-3 günde golmaktadır. Buda haftada 3kez baskın demektir. 90x3=270k x4 eder bu kadar x4e 30k yakın rsb gider bence...

Keyifli Forumlar

3. .TÜRKMEN.

.TÜRKMEN. User

teşekkürler

4. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

20 ila 30 bin rsb yeterli olur ancak rsb gerektirmeyen durumlarda harcarsanız dahada fazla gidebilir.

İyi forumlar

5. PAPATYA Fmod um 2.5 x4 atışına 1 RSB atışı düşüyor :) 270 bin seprom 200 bin X4 ve 70 bin RSB atışına denk gelir.

6. .TÜRKMEN.

.TÜRKMEN. User

dostum bütün planlarımı yıktın :(

7. Dost acı söyler kusura bakma :D

8. Nefes

Nefes User

Merhaba,

Konuya gerekli cevapları veren herkese teşekkürler gerekli cevaplar verildiğinden kilitlenmesi uygundur.

Thread Status:
Not open for further replies.