Rsb&ISH&Uçuş Düzenleri Kullanılamaması

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve [™_SALA√¯AT•GETİR_™] tarafından 17 Kasım 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Etkinlik sıralamasında ilerleyebilmek için bunları kullanabiliyor olmamız gerekiyor. Ancak hala bu sorunlar çözülebilmiş değil. Madem öyle etkinliği bi süre askıya alın da oyuncular mağdur olmasın. Kimisi oyunun iyi olduğu vakte gelip bunları kullanabiliyorken diğerleride oyuna girdiğinde bu sorunları yaşadığından kapılarda daha yüksek dalgalara ulaşmakta zorlanıyor, patlıyor.

kultablası bunu beğendi.
  2. Arkadaş çok haklı sabah çalışıp akşam oyun oynamaya çalışanlara çok haksızlık oluyor, oyun max öğlen 3 e kadar düzgün çalışıyor ondan sonra her şey yavaş yavaş kilitlenmeye başlıyor olmaz böyle ...

kultablası bunu beğendi.
  3. Titan.

Titan. Guest

Merhabalar,

Şikayetlerinize hak veriyorum, oyun içerisinde olan problem inanın sizin kadar olmasa da beni de mağdur etti. Bu sorunların en kısa sürede çözüleceğini düşünüyorum. Ayrıca kapının kalıcı olması bir nebze avutsa da anlık olarak yaşanan durumlar üzüyor.

İyi Forumlar.

4. Aliens

Aliens User

Ne hikmettir bilinmez; bu sorunlar hep etkinlik sıralaması son üç güne girince doruğa çıkıyor. Sıralama bittiğinde birkaç gün normale geliyor...