RSB Sorunu

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve TheMaster tarafından 23 Mart 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. TheMaster

TheMaster User

gemi 4 gündür rsb sıkmıyor video çektik anlattık herkese kimse çözemedi sorunu. Alkilice mail attık gemiden çıkın inceleme yapıçaz dedi 6 saattir gemide yokuz bir şeyin düzeldiği yok. Üstüne goliathımız silinmiş. Ben goliathında değilim işin düzeltemeyecekseniz söyleyin oyunu bırakalım.4 Gündür milletin ağzına bakıyoruz para verdiğim eliti sıkamıyorum.

Eyyüp47 bunu beğendi.
  2. Geçenlerde benimde başıma geldi kapattım açtım düzeldi.Birde lazer değiştirmeme sorunu oluyor arada sırada aynı lazerde kalıyor çizelgeyede tıklasak klavyedende bassak aynı şekilde kalıyor.Sanırım aynı sorunun büyümüş versiyonu buda çerezleri internet geçmişini silip bir dene istersen kardeşim.Birde farklı bir bilgisayardan dene belki kullandıgın tarayıcıda bir sorun vardır tarayıcıda değiştirebilirsin.Supporta kalırsa işin 1 2 gün daha rsb atamadan kalırsın :):D

3. TheMaster

TheMaster User

Çerezler otomatik saat başı program tarafından siliniyor.
    Virüs yok PC'de veri tabanı mezunuyum.
    Tarayıcıları denedim.
    Her şey güncel.
    Tsdeki arkadaşların pclerinde de denedik hiç biririnin PC'sinde sıkmıyor gemi.

Eyyüp47 bunu beğendi.
  4. Anca supportla birlikte çözebilirsin kardeşim o zaman.Forumdan pek yardımcı olabileceklerini sanmıyorum.Ama dediğim gibi aynı sorun bendede oldu kapatıp açtıgımda çözüldü senin ki biraz daha ilerlemiş versiyonu sanırım.Son güncelleme ile baya bir hata ortaya çıktı bakalım bunlar ne zaman düzeltilcek oyunculara ne zaman doğru düzgün bir oyun sunabilcekler.

5. slotları temizleyip oyun ayarlarından konfigurasyon modunu sil yapıp denedinmi :)

6. TheMaster

TheMaster User

Denedim düzelmedi.

Eyyüp47 bunu beğendi.
  7. Supportan başkası ile çözemesin bu işi

8. -klavye bölümünden tuşları kontrol ettinmi
    -ayarlar bolumunde premıum hızlı slot çubuğunu gösteri iptal et birde etkinleştir dene birde gameplay bolumunu kontrol et

9. TheMaster

TheMaster User

Hepsi normal ayarında.

Supportun bana ilk verdiği cevap : Yardımcı olamadğımız için özür dileriz.En kısa sürede sizinle tekrar iletişime geçeceğiz.4 Gündür ne gelen var ne giden.

Eyyüp47 bunu beğendi.
  10. .*GöKMeN*.

.*GöKMeN*. Guest

Merhabalar,

Bizler sorununuzu video ile birlikte teknik ekibe ilettik ve sorunun çözümü için çalışılmaktadır.

İyi Forumlar

11. TheMaster

TheMaster User

Benim bu zaman kaybımı kim karşılayacak peki 4 gündür savaşamıyorum.

Eyyüp47 bunu beğendi.
  12. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Maalesef elimizden gelen bu oyuna müdahele edemiyoruz.Hepimiz bekleyeceğiz er geç çözülecektir.

İyi forumlar

13. İstiklal

İstiklal User

Merhaba ;

Oyuncuları Support ' a yönlendirmeyi sadece Görevliler yapabilir. Bizlerde sadece düzeltemeyeceğimiz yada yetkimizin uzanmadığı yerlerde Support 'a yönlendirme yaparız.

Kaldı ki bu sorun daha önce de dile getirilmiş , Teknik bir sorun. Bu sorunu Support ' da çözemez , Sadece Çözülmesi için merkeze bildirir ki Takım arkadaşlarımında belirttiği gibi durumu bildirdik ve rapora ekledik.

Bunun dışında bizlerin yapabileceği bir şey bulunmuyor , Ancak 4 Gündür kullanamadığınızı ve şikayetçi olduğunuzu da , rapora ek olarak ekleriz.

Keyifli Forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.