Rütbe-2 ve KΛЯTΛŁ

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Ancasin tarafından 9 May 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Ancasin

Ancasin User

Kronos kapısını kurup bitirmemiz için tüm galaksi kapılarını kurup bitirmemiz gerekmiyor. Dediğiniz Galaksi Gates -> Kronos bölümünde Alpha 4, Beta 3, Gama 1, Delta 1, Epsilon 4, Zeta 1, Kappa 2, Lambda 5 kez bitirileceği yazıyor. Yani hades kapısını bitirme şartı aranmıyor. Acaba sizde aranıyor da bana özel bir durum mu var ki aranmıyor?

İlgi gösterip cevap vermiş olabilirsiniz, ilginize teşekkür ederim. Ancak "cevabımı aldım konu kilitlenebilir" dememi bekleme nezaketini de gösterseydiniz.

İyi akşamlar.

2. KΛЯTΛŁ

KΛЯTΛŁ Guest

Merhaba;

Gerekli cevaplar verildiği üzere konu kilitlenmiştir. Üzerine daha fazla konuşulacak bir şey göremediğim için konuyu kilitledim. Zaten anladığım kadarıyla siz de sorunuzun cevabını almışsınız :)

Keyifli forumlar

3. Ancasin

Ancasin User

Ben rütbemde bu tacın olmasını istiyorum ve nasıl olabileceğini öğrenmek için konuyu açtım. Hadesi bitirmemiz şart değilse boşu boşuna uridium harcatmayınız veya pala toplatmayınız. Ben bu tacı istiyorum, Hades şart değilse niye bitireyim? Tüm kapıları bitirmeniz gerekiyor diyorsunuz, yani Hadesi de bitirmeniz gerek demiş oluyorsunuz. Ancak dediğiniz yerde Hadesi bitirme şartı yok.

Yani Hadesi de yapacak mıyım yapmayacak mıyım bu tac için?

"Üzerine daha fazla konuşulacak bir şey göremediğim için konuyu kilitledim." Demek ki varmış güzel kardeşim :) Çünkü sorumun cevabını net alamadım.

4. Merhaba ,

Bir karışıklık olmuş Hades kapısı araya kaynamış. Galaksi Kapıları > Kronos Kapısı kısmına tıkladığınızda hangi kapıların yapılması gerektiği yazıyor. Sağ tarafta kapı listesi bulunuyor ve hangi kapının kaç defa yapılması gerektiği yazıyor.

İyi forumlar.

5. Ancasin

Ancasin User

Bu durumda tüm kapıları, yani Hadesi bitirmemize gerek yok dimi Kıyamet modum? Bu listedekiler yapılacak doğru mu?

6. Merhaba ,

Hades Kapısını yapmanıza gerek yok. Eklediğim resimdeki kapıları 0/4 v.b. yazdığı kadar yapmanız gerekiyor.

Mesela Alfa kapısını 4 defa , Gama kapısını 1 defa ve Kappa kapısını 2 defa yapmanız gerekiyor. Listedekileri sırayala yada karşık nasıl isterseniz o şekilde yapabilirsiniz.

İyi forumlar.

7. Ancasin

Ancasin User

Tamamdır. Şimdi cevabımı aldım, konu kilitlenebilir.

İyi akşamlar diliyorum.

8. Merhaba ,

Rica ederim görevimiz. Karışıklık içinde ayrıca özür dileriz.
    Teşekkürler size de iyi geceler. :)

Konu çözüme kavuştuğundan dolayı kilitlenmiştir.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.