Rütbe atlamak

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve BURJUUVA tarafından 15 Temmuz 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. BURJUUVA

BURJUUVA User

hesabım 15 level bir teğmen.
    birsürü duşman gemısı kestım şeref kastım tp kastım ama 4 5 aydır hala teğmenım

tp 70m lerdeydı 90m yı geçırdım 200k şeref vardı sımdı 350k cıvarında ama ne yaptıysam hala teğmenım rütbe atlamak için ne yapmalıyım?

2. SORRYAGA

SORRYAGA User

Anasayfada pilot lisansı yazan yerin altında sıralama bölümü var.Oraya tıkla ve açılan sayfada aşağı doğru in.Sahip olduğun rütbe puanı ve sonrak rütbe için gereken puanı görürsün.Tavsiyem rütbe atlamak istiyorsan şeref puanı toplamalısın.En hızlı şeref puanı da kapı yapılarak kazanılır...

3. Merhaba,

Arkadaşımızında belirttiği gibi kapı yapmanız çok önemli goliathın Exalted tasarımını alarak kapı açıp yapmanızı öneriyorum.Özellikle alpha beta gamma kapılarını sürekli takdirde açarsanız şayet rütbeniz ilerleyecektir.Şu ana kadar rütbenizin ilerlememesinin sebebi ise serverinizde ya da şirketinizde çok fazla oyuncu bulunması ya da diğer oyuncuların sizden daha hızlı kasılması sebep olabilir.

İyi Forumlar

4. senberk99

senberk99 User

24.000 gg toplıyıp zeta yaptım zetadan gelen urileri de tekrar zetaya bastım 10m şerefim var ve de rütbe uzman çavuştan üsteğmen oldu acemi yüzbaşıya da 15-20 k rütbe var yani sürekli zeta yapmanız lazım birde exalted ile bitirmek gerçekten çok yararlı ayrıca da rütbe oyunda sadece görünüştür.Önemli olan nasıl savaştığınız

5. BURJUUVA

BURJUUVA User

kapı yapmak neden rutbeyı etkılıyor ? şeref puanı verdığı için felanmı
    bişey daha sorucam rütbe ne işe yarıyor?

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 15 Temmuz 2015
  6. Merhaba,

Evet sizin şu anda toplam sahip olduğunuz şerefiniz gammanın 1 kere bitirilince verdiği şereften daha az yani kapılar şeref ve rütbe kasmak için en kolay yöntemdir.BURADAN kapıların verdiği tp ve şeref puanlarına bakabilirsiniz.
    Rütbe sadece oyunda nikinizin yanınızdaki simgeyi belirler yani herhangi bir oyun içi avantajı yoktur.

İyi Forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.