Bug / Oyun hatasi Rütbe Bug

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve FANTOMARI tarafından 31 Mart 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. FANTOMARI

FANTOMARI User

arkadaşlar sabahta aynı durum oldu rutbe ile ilgili bir bug var yine aynı şey tr3 [​IMG]

bu hesabı eksi seref düzeltme görevi yaparken gördüm büyük ihtimial ile bug onunla ilgili.Rütbeye önem vermiyorum ama rütbe için cok calısan arkadaşlar var bir an önce bu acıgın kapanması lazım.(tr3)
    Ayrıca acık eksi şeref düzeltme görevi değilse. Hesaba şeref ve tp ekleyenler lf4 iris gibi ekipmanlarda ekleyebilir.

2. USTA53.

USTA53. User

Kardeş sende banlamıcaklar falanmı zannediyorsun anlamadım ki. Sence böle bişiye müsade ederlermi?

3. -Star-

-Star- User

Ben de Tr3 sunucusunda 12. seviye adamı general olarak görmüştüm sıralaması 50-60 arası bir şeydi.Şuan tekrar girip baktım,kapatılmış sanırsam.Halen yok sunucunun 3. generali ortalıkta.

4. GÖÇEBE

GÖÇEBE Guest

Merhaba,

Sabah raporlanan bir üye ilerieyen dakikalarda yasaklandı. Bu gibi hesapları destek birimine iletirseniz, hem yasaklanırlar hem de hesapları incelenir ki, böylece açığın da kapatılması yolunda önemli bir atılmış olur.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.