Rütbe çok yüksek

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve *F*U*R*K*Λ*N*™ tarafından 24 Ekim 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Admin ve yöneticilerin bu duruma bi el atmalarını istiyorum Rütbe dağılımındaki oranlamaların baştan aşağı değişmesi ve rütbe sayısının arttırılmasını istiyorum Rütbeler çok yükseldi Bugün başlayacak olan bir oyuncunun albaylığı bırak binbaşı olması bile bir sorun oldu

Benim rütbem

Kazanılan rütbe puanı:
    3.800.595

Bir sonraki [​IMG] Albay rütbesine ulaşmak için, şu anda 5.168.895 Rütbe Puanı'na ihtiyacın var.

Bir altta bulunan [​IMG] Kurmay Binbaşı rütbesinin şu anki tahmini Rütbe Puanı: 3.046.811.

Bundan 3 ay önce albaylık 3.600.000 Kurmay binbaşıda 2.200.000

Seneler birbirini kovalıyor Her geçen gün, her geçen ay, her geçen yıl rütbeler durmaksızın yükselicek Gerçekten bir çözüm gelmeli

2. Uzman Yüzbaşıyım bundan 2 ay önce acemi binbaşı olduydum 1 gün geçti sonra tekrar yüzbaşıya düştüm.

Bencede bu soruna el atılmalı neticede şu an bende acemi binbaşı 700 k RP istiyor.

yüzbaşı bile 400 k RP olmuş.

Ha bunun sorumlusuda lowcular zamanında bug ile deli gibi kasıldılar adamlar süresizde yasaklanmadı RP'ler uçtu

(Bu arada sen oyuna döndün mü ? )

3. Rütbe durumuna gerçekten acilen el atılmalı :)

4. Merhabalar;

Rütbeler şirketiniz deki oyuncu sayısıyla ilgili bir durum bu fikrinizi ayrıntılı bir şekilde güncelleme ve fikir havuzunda yeni rütbe hesaplaması gibi bir takım şeyler oluşturup oyuncular ile paylaşabilirsiniz.
    Rütbe hesaplama ve Darkorbitteki rütbeler için buradan ayrıntılı bilgi alabilirsiniz.

İyi forumlar.

5. Aga kutucuların içinde eliyle kasanlarda var :D ben neden bir işlem yapılmadığını şimdi anlıyorum kurunun yanında yaşıda yakmayalım diyorlar.

Eliyle kasanların içinde bende varım :D

Prophecy bunu beğendi.
  6. Belkide bir sistem geliyor olabilir indirmeli olursa hileler daha çok artabilir ama bunu engellemek yine darkorbit e bağlı.

Prophecy bunu beğendi.
  7. Serverın yarısından fazlası bütün gün botta veya elle kutuda neden bu kadar uçuyor rütbeler? Kutu toplamakta mı rütbe veriyor?

8. O topladıkları kutulardan gelen uri ve gg ile sürekli cephane kasmaktalar kapı yapmaktalar sen düşün.

Adamlar günde 3-4 tane gamma yapıyor.

cephaneleride güçlendiricili baskında kullanıyorlar TP ŞP deli gibi gelmekte zaten sonrada rütbeler uçuyor :D

9. Onu düşünemedim. Ben 3 ayda 1 zetayı zor yapıyom adamlar günde 2-3 gamma :D

10. Sen ne diyorsun bak adını vermiyeyim bizim serverde daha 3 ay önce gördüğüm adamlar bu gün full havoc full + full olmuşlar sen düşün.

Bende elime fırsat geçtikçe bunların haritalarına girip botda ki gemileri kesiyorum ŞP TP geliyor beleşe X2 harcıyom :D

11. Günde 3-4 gamma sanki abartı olmuş :)

eray bunu beğendi.
  12. Abartı değil ciddiyim adamlar sabah akşam bota bırakıyor ben kesmekten bıktım.

arkadaşla dün bir girdik 4-1 olduğu gibi bot kaynıyor temizledik temizleyebildiğimizi adamlar tamir edip tekrar gönderiyor.

Sen düşün adamlar gece gündüz demeden bota kastırıyor.

13. Alfa - Beta - Gamma üçlüsü ortalama 450-500 bin uridiuma açılıyor. Yani 4500 GG diyelim en düşük. Gamma'dan 3 defa açmak için ortalama 11 bin - 12 bin GG demek.. Hadi 10 bin diyelim gerisini boşver.. Saatte 420 GG nerede kasılıyor gerçekten merak ettim? Katlayıcı, kutu argesi falan derken bile maksimum boşken 100-150 arası diyorlar.. abartı var :)

14. Bak sana şunu diyeyim.

adamlar pete dolduruyor ek protokolleri arge + katlayıcı pusat çark sen düşün.

ki zaten bunu yapan şirket TR3 de hep kazanan şirket MMO ( tabi normalde çok zayıf bir şirket)

adam bir kutudan bunlar sayesinde nereden baksan 5-6 gg + 600 uriye yakın uri alıyorlar. 1 kutudan (tabi değişebilir)

sen düşün adam saatte 100 k yı götürüyor günde ne kadar eder ? 2.4 m hadi haritalarda biraz çoğalma var adam var 50 k uri kassın saatte eder 1.2 m uridium.

elde ettiği ggler zaten nerden baksan 10.000 rahat olur günde.

15. Pet dizilimi + katlayıcı + arge ile pvp'de gemi 4 pet 5 alır :) Saatte 420 yapılmaz yine de :) Maksimum 24 saatte yapılabilir olan pet ile sadece 2000 , belki o da yok :) Link veremiyorum ama daha önce açtığım konularda pet + gemi yapan arkadaşlar birinci ağızdan söylemişlerdi :)

+ Saatte 100k imkansız, 50k da imkansız :)

16. Aga yanlız şuda var.

Adamlarda paralı özel hilelerde kullanmakta öyle sırf mouse ile yetinmiyorlar.

bak hangi mouse programı tamir yapıp porta kaçmaya çalışır ? yada sıkınca hemen tepki verip sağ sola zig zag çizer ama hep aynı yerde dolanır (koordinat) ?

BOT yazılımlarını insan eliyle karşılaştırırsan işler değişir çünkü BOT'lar harita üzerinde ki ne var ne yok hepsini görmekteler adam ayarlardan ayarlar sadece uridium gg çıkacak kutulara yönel diye çatır çatur yer parayı.

İnsan gördüğünü toplar ama özel yazılımlar sadece ayarlanan şekilde çalışır.

17. Muhabbet konusuna yazdım :) gerekli cevaplara göre öğreniriz kaç kasılıyor kaç kasılmıyor :)

18. Eliyle kasanlar normal düzeylerde söyler.

Ama bak sana söyleyeyim aşırı derecede BOT ile kasan adam söylemez çünkü millet ondan şüpheleneceğini bilir benden demesi :D

BOTLARA etkili bir çözüm var aslında da destek vermeniz gerekli.

19. :D durduk yere güldürdün arkadaş :D denedim ben pet full protokol 2 radar katlayıcı + kutu argesi çark sinek 24 saat 110 ka uri kastı gg ise 320 etkinlik kutuları iyi gg kasıyor onlar 700 gg felan aylık 2m uri toplanıyor ki düşmanlar tarafından kesilmeyi saymıyorum rütbe kasmak zor bi şey değil bu arada ben sıfır çarı uri çekmedne sadece indirim + vip ile albay yaptım ki kurmaya çok az kalmıştı yani kasmayı bileceksin her hafta %20 şp %20 tp %20 atak %50 kalkan çekip sürekli kasılıcaksın 1m uri yapınca indirim paketi alıp alfa beta gamma paso yapıcan eğer gurup bulursna hades şuan tr4 e tekrardan başladım 3 4 ay sonra albay yaparım die düşünüyorum hiç yoktan acemi albay ha yada şimdi gg ye indirim getiriyorlar uri kas aynı şekilde indirim gleince kapı dön gelen uri iel gene kapı dön 1 veya 1.5 m uriye 700 800 ka rütbe kasıyorlar

20. tamamda ben hilecilerden bahsediyorum elle kasıyorsan normal bir değer.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.