rütbe düşmesi ve skylab

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve yenilmez______ tarafından 4 Eylül 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. merhabalar

ben oyuna hergün girmeme rağmen ve en az 1:30 2:00 saat oynamama rağmen rütbem yüzbaşıdan acemi yüzbaşıya düştü bu yaklaşık 5 6 gündür öyle bunun sebebi nedir acaba ve skylabta promerium miktarı artmıyor azami seviyede olmasına rağmen ( seprom hariç hepsi azami seviyede )

2. kardeşim rütbeler artıyor ben uzman yüzbaşıydım yüzbaşına düştüm
    skylab ile ilgili: Aktif olmayabilir

3. bende de oluyor bi yüzbaşıyım bi acemi yüzbaşıyım hep değişiyor sabit kalmıyor

4. -Andromeda-

-Andromeda- Guest

Merhaba

rütbeler svnizdeki diğer oyuncuların durumuna göre de değişebilir sizden başka oyuncular daha fazla kasılırsa rütbeniz düşer

skylap içinse ekran alıntısı atarsanız daha rahat yardımcı olabiliriz

iyi forumlar

5. promerium depon tam dolu . eğer prometiumdan bahsediyorsan prometid rafinerisini bir süre aktif dışı bırakırsan fullenecektir...

6. Duranium ve Prometid rafinelerini kapatın

Dolacaktır.

7. prometium rafinerisini kapatmışsın, rafinerinin üzerine tıkla, tv kumandasında açma kapama tuşu simgesi ile aynı bir simge var, sende kırmızı görünüyordur (kapalı), simgeye tıkla, aktif hale getir (yeşil)...

8. -Andromeda-

-Andromeda- Guest

Merhaba

eğer prometiumu diyorsanız duranium ve prometid rafinerilerini kapatın dolduktan sonra açın eper promerium u diyorsanız deponuz full dolu halde

iyi oyunlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.