rütbe düşmesi

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve **FenerBahce** tarafından 27 May 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. oyuna 1 hafta mecburetten giremeedim ve rütbem acemi yüzbaşıdan üsteğmen edüşmüş lütfen sadece şirket değiştirince düşsün rütbeler oyuna giremedim diye rütbem düşücekse oynamanın anlamı yok ben rütbeyi kasayım adminler sizler düşürün adelet li olun biraz.

2. kardeşim duzenli kas sende rutbe atla

3. Ben Kurmay Binbaşılıktan Uzman Yüzbaşılığa kadar gerilemişim, sen acemi yüzbaşılıktan üsteğmenliğe düştün diye olacak şey mi bu.
    -1

4. üsteğmenden acemi yüzbası olmak icin 2 ay gece gündüz görev yapıp hesabımı kastım iş için 1 hafta oyuna girmedim hemen rütbe düşmüşüm bence haklıyım.

5. Ben de 21 level gemiyi uzman yüzbaşılıktan çıkarmak için gözlerimi kan çanağı ettim saatlerce palladium - LoW - cubi vs. vs. bende 1 gün girmedim sıralamada 15 sıra rütbede 110 bin puan geri düşmüşüm bence ben daha haklıyım.

6. Merhaba ,

Bu sistemi değiştireceklerini sanmıyorum çünkü Rütbe ve Sıralama oyunda düzenli aktif olarak bulunmayı gerektiriyor. Bende Kurmay Binbaşı'dan düşe düşe Yüzbaşı'ya düştüm. Böyle giderse Acemi uzay pilotuna düşebilirm. :D Çünkü görevim nedeniyle çok sık aktif olamıyorum.

İyi forumlar.

•*ΛKЯΞP*• bunu beğendi.
  7. Bence Saçma ben yaklaşık 1 aydır oynamıyorum ve hala aynı rütbedeyim. Olan senin düzenli kasmanda ve yüksek puanlı şeyler kesmende. Yoksa arkandaki kişi seni geçer.

8. -UZMAN-

-UZMAN- User

Merhaba,

Yeni oluşacak olan Güncelleme ve Fikir havuzu kurallarına uygun olmadığı için, konu kilitlenip arşive taşınmıştır.

İyi Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.