Rütbe görünümü

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve kıbrıslıdede tarafından 11 Kasım 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. rütbem dün gece 1 den beri acemi uzay pilotu olarka gözüküyor 12m rütbe puanı var bu nasıl oluyor :D

**__kewok__** ve yunus431414 bunu beğendi.
  2. server hatası genel bır sıkıntı

3. xeccex

xeccex User

herkes aynı sanırım...

4. Her düzelttikleri şeyin akabinde başka bir şeyi bozmayı nasıl becerebiliyorlar anlamış değilim.

5. bekçi27

bekçi27 User

Darkorbit bu etkinlikden beri kafayı yedi slotlar çalışmıyor doğru dürüst kapıda olmadık yerde olmadık zaman değişiyor akşam bu yüzden kapıdayken o kadar kendimi sıkmısım ki kapıdan çıktıktan sonra karnıma ağrı girdi :) sürekli çıkış alıyor kendi kendine oda ayrı gemi gidiyor sandım şifresini değişdim ama yine aynı tas aynı hamam

6. .Hypnos.

.Hypnos. Guest

Merhaba,

Genel bir sorun bulunmaktadır ve raporlanmıştır en kısa sürede düzeltilecektir.

İyi forumlar.

7. Ben bu oyunu sorunsuz 1 hafta oynarsam şirketimdeki gelişmekte olan gemilere 1 ay boyunca bütün elitimi harcamak pahasına yardım edeceğim + klanıma alıp kasadaki tüm parayı hibe edeceğim. Kendi kendime söz verdim.
    - Yahu arkadaş zaten etkinlik görevlerinden mindfireye hasar görevlerini yapmamız imkansız (1 dk boş bırakmayan yamyamlar sebebiyle) Birde bu görevlerin tamamlanmasına modül koyulmuş çok yapabilecekmişiz gibi.
    - Açılan kapıya 5 kez girdim ilkinde 153 e kadar gittim uri vermediğini öğrenince patlattım kendimi. Sonraki 4 ünde ise 102 e gelip patlatıyorum. 5 kapıda 700k X4, 200K X3 harcadım. O kapıları aktifleştirmek için 100K A-BL harcadım. 6-7 kez seprom birleştirdim (o kadar uri gitti) Skylab boşaldı. Ama kapı 100 den sonra uri vermediği gibi, ne cephane veriyor ne de modül için parça veriyor.
    - Kapıdayız lazer değiştiremiyoruz, ema atamıyoruz, diroit düzeni değiştiremiyoruz... Birleştir yine gitti an itibariyle.
    - Hadi tüm bunları geçtim. Onca uğraştan sonra modül birleştiriyoruz. Verdiği %6 lazer hasarı : Vengeance lightning ve satürn :mad: Bende zaten DMG-VP01 ve DMG-GP01 var. Sistem oyuncuda zaten var olan modülleri tespit edip başka modül çıkartması lazım.

8. Darkorbit artık bütün oyunculara eşit davranacakmış o yüzden ilk rütbelerden başlamış :D

İmkansız bir şeyden bahsediyorsun.

1 hafta oyun sorunsuz çalışmamasına imkan yok :D :D :D

Biz ertesi gün oyuna girdiğimize şükrediyoruz ;)

Haa uçuş düzenimi değişmiyoruz burguda kalıyor ya adam bizi ya biz onu keseceğiz :D :D :D :D :D

9. keskinniyo

keskinniyo User

Ve bir süreliğine DarkOrbitte herkes eşit oldu :p

10. aynı sorun bende de var. Yaw yeter yeter yeter. Artık Oyun oyun olmakdan çıktı. Amacı Oyun oynayanları oynamısnlar diye uğrşıyorlarartık ya yeter valla yeter.