Destek Rütbe hesabında şirket oyuncu sayısı ve şirketteki sıralamamız

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve dngn75 tarafından 25 Şubat 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. dngn75

dngn75 User

Arkadaşlar bildiğimiz üzere rütbe puanı sonucu rütbe verilirken şirket oyuncu sayısındaki yüzdelik dilimler dikkate alınıyor.

RÜTBELER
    1. General (azami 1 tane her şirket için)
    2. Tümgeneral (0,01%)
    .
    .
    .
    19. Uzay Pilotu (12,39%)
    20. Acemi Uzay Pilotu (20,00%)

Benim sormak istediğim şey ise; şirketimizdeki oyuncu sayısını ve kendi şirket sıralamasındaki yerimizi nasıl öğreneceğimdir. Muhtemelen bir yerde yazıyor ama ben bulamadım.

Şimdiden Teşekkürler...

2. Merhabalar;

Şirketinize ait oyuncu sayısını şirket değiştirmek istediğiniz bölümde oyuncu sayısı yazıyor.Fakat kendi şirketiniz içindek sıralamanızı öğrenmek için gerekli formülün nasıl olduğunu daha önce bir yerde görmediğim için bilmiyorum yanlış bişgi vermek istemem.

İyi forumlar.

3. dngn75

dngn75 User

Bilgi için teşekkürler.
    Ancak şirket sıralamamızı öğrenmeden şirket oyuncu sayısını bilmek hesaplamada pek işe yaramaz.

4. Şirketindeki üye sayısını öğrensen bile doğru hesap çıkmıyor Rütbe hesaplamasına 2 lvl ve üzeri online hesaplar girmekte Örn. bizim şirkette hemen hemen 10 bin üye var Normalde 1000 üyede 1 kurmay albay rütbesi gelmekte Yani bizim şirkette hemen hemen 10 tane kurmay albay olması gerek ama 2 lvl altı online olmayan hesaplar olduğundan şuanda 3 tane kurmay albaya bulunuyor Buda demek oluyor ki 3000-3999 arası online oyuncuya sahibiz

5. dngn75

dngn75 User

teşekkürler. Yinede şirketteki sıralamamızı, önümüzde kaç kişi olduğunu bilmek iyi olabilirdi. Konu kilitlenebilir.

6. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Konu isteğiniz üzerine kilitlenmiştir.

Keyifli Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.