Rütbe için şirket değişimi

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve -Mavi_ßey-..│•√s•│ tarafından 12 Haziran 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Sa serverim tr2 ve tr2 de palada vru nun bariz üstünlügü var ama tabi kimse birbirine sıkmıyor ama 100 oyuncu varsa 50 si vru 25 eic 25 mmo ama dedigim gibi sıkma olayları yok hiç :) Ben sırf acemi yüzbaşıdan yüzbaşıya geçmek için 13 mil şerefi feda edeyim mi rütbeyede takarım ben biraz :D gemi 10 iris ama rütbeye bak :D

2. Nefes

Nefes User

Merhaba

Rütbe olarak takıntınız var ise bence hiç şirket değiştirmeyin çünki kolay rütbe kasmak gerçekten bu oyunda zor ben kendi serverımda 6 kez şirket değiştirdim ve çok pişmanım diyebilirim 60mil şereften elime kalan şuan 9m o yüzden kasılmak zor bence iyi düşünmeniz gerekiyor fakat eğer gerçekten iyi olacak diyorsanız kolay kasılırım yeniden yaparım derseniz değerlendirin tabi.

3. Bence full+full ( neredeyse ) olana kadar rütbenin bir manası yok. Ondan sonra hala rütbenin bir anlamı yok, çünkü sonra serverin durumuna göre girmek istediğiniz bir güçlü klana girersiniz ve onların şirketinde savaşırsınız.

4. kardşe klan aç savş aç herkez kes rutbe attla bizim şirket bole alhtan saglamklandyım yada tk geziyom

5. :D :D

6. -onur5000-

-onur5000- User

Modumuzunda dediği gibi ben kasarım ve kendimden eminim diyorsan değiştir

7. RAMMFİRE

RAMMFİRE User

bence rütbenin hiç bir manası yok full gösteriş full artı full full lf4 full geliştirmeli full herşeyi full adamın milyonlarca rsbsi var düşün ama yüzbaşı eee bu adam yüzbaşı diye böyle bir gemiyle hiç adam kesemeyecekmi yani ?

8. KΛЯTΛŁ

KΛЯTΛŁ Guest

Merhaba;

Bende rütbenin pek önemi olmadığınız düşünüyorum sonuçta acemi binbaşılar kurmay binbaşıları kovalayabiliyor :) Ancak dediğiniz gibi eğer rütbeye takıntılıysanız ve ben o şifrkette daha mutlu olacağım diyorsanız değiştirebilirsiniz.

Keyifli forumlar

9. yok ya 13.658.746 şeref az buz değil değiştirmicem konu kilitlenebilir :)

10. KΛЯTΛŁ

KΛЯTΛŁ Guest

Merhaba;

Konu istek üzerine kilitlenmiştir.

Keyifli forumlar

erdem_korkmaz70 bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.