Rütbe ile ilgili çok şikayet var

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ●ΛЅЅΛЅЅĪИ● tarafından 23 Ekim 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

uzun süre oyuna girmyen arkadaşlara mesaj atılsın, oyuna geri dönmezlerse rütbe puanları silinsin mi

1. EVET

oy sayısı 5
    100,0%
  2. hayır

oy sayısı 0
    0,0%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. RÜTBE İLE İLGİLİ ÇOK ŞİKAYET VAR. MİLLET 5 6 MİLYAR TECRÜBELİ NİCKLER FULL ARTI FULL AMA RÜTBELERİ UZMAN ÇAVUŞ, ASTEĞMEN ... VB GİBİ RÜTBELER. SİZCE DE YANLIŞ MIYIM ARKADAŞLAR

2. İstiklal

İstiklal User

Merhaba ;

Öncelikle konu başlığının ve konu içeriğinin tamamını büyük harflerle yazmak yasaktır.

Bağırmak manasına gelir ve etik değildir.

İkinci olarak ; Bu bir fikir konusu mu ? Şikayet konusu mu ?

Konuyu Güncelleme ve Fikir havuzuna açmışsınız ama ben burada bir fikir göremiyorum , Şikayet dışında.

Rütbe olayına gelince ;

Ekran görüntüsü ve Oynadığınız sunucuyu yazarsanız , Merkeze iletebiliriz.

Konunuz ilgili kısıma taşınmıştır

İyi Forumlar

3. bendede öyle b sorun var... tr1 yakında yani çavuş olacam full gemim var ama bi yüzbaşı olamadık yapmadıgım şey kalmadı ben rütbemi çıkarayım üstlere diyorum habire aşşağı iniyor daha bişey diyemiyorum yani

4. Merhaba ,

Arkadaşlar ilk olarak bizlere ulaşan yada bizlerin tespit ettiği iletilmesi gerekenleri raporlayıp merkeze iletiyoruz. Fakat eğer server içi hareketlilik ile ilgili bir durumsa yani sorun yoksa bir şey yapamazlar. Eğer inceleme sonrasında sorun tespit edilirse ancak o zaman yapabilirler.

Ayrıca belli bir süre aktif olmayan hesapların mail adresine zaten sistem tarafından mail yollanıyor. Eğer değişmediyse 6 ay ve üzerinde bir süre hesaba hiç giriş yapılmayan hesaplar siliniyor.

Şu an için bizlerin yapabileceği bir şey yok maalesef.

Kilitlenmesi uygundur.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.