Rütbe(isyann) :D

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve OğlumBakGit tarafından 1 Temmuz 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. uzamn yuzbası rutbesi tr6 da 69 bin isyterken bi anda tam 77 k istiyor aynı zamanda
    üsteğmen ise 39-38 k isterken tam 43 k olmuş ne oluyor ?

2. Kardeş, bende tr6'dayım hangi şirketsin, büyük ihtimalle mmo değil mi ?

3. erdem yok kardesim vru yumda alt rutbenin bi anda 5 -4 k ust rutbenin bi anda 7 k atlaması mantıklı değil !

4. tabutçu99

tabutçu99 User

bende de oluyor ama okadar yıkselmiyor

5. Açıkçası mmoda Yüzbaşı rütbesi 105k rütbe puanı istiyor, bence sen haline şükret ben vruya geçsem heralde 6 aya kurmay olurum :D

6. tr6 1 lf3 leo kardeşim oynuyor hiç sevmedim mmo kendini kesio kej klanına hak veriyorum

7. Hiç vruya eice gitmemişsin sanırım, Vrunun başlangıç haritalarını ele geçirdik mmo ile, Eicde Kej klanı,2-6yı sattı kontöre, şu an 7/24 orada Avcı klanı cubi kesiyor ve kimseyi yaklaştırmıyor, kej klanıda hiçbirşey yapmıyor savaşta olmalarına rağmen, palanın %95'i mmoya ait, kejin 3de1'i mmoya geçti, Kej klanını gene yarısı bottan gemileri kapandı. Biz gene bazen 3-6ya gidip cubi kesiyoruz. Bu yüzden çoğu kişi mmoya geçti....

8. Bizde Acemi Bünbaşı 834 bin istiyor ama arada 20-30 binlik oynamalar oluyor .. Siz ona da şükredin ..

9. siz ne diyorsunuz halinize şükredin burda uzman yüzbaşı rütbesi 664k :) full havoc 10 irisim anca acemi yüzbaşı

10. Tr1 mi ?

11. kontöre 2-6 yımı sattı .d neyani ben 2-6 da eic kesmek istesem avcı klanınımı göreceğim :D ?

12. 61Gameover orada Kafam güzel orada diğer bissürü kişi orada biz geliyoruz bizi kesiyorlar :confused:

13. Toplam Rütbe Puanım : 1.831.344

Bir sonraki [​IMG] Acemi Albay rütbesine ulaşmak için, şu anda 1.867.041 Rütbe Puanı'na ihtiyacın var.

Bir altta bulunan [​IMG] Binbaşı rütbesinin şu anki tahmini Rütbe Puanı: 1.118.328.

TR3 VRU

14. vay demek 1m.850 k :D çok eskibi tr4 oyuncusuyum eskiden 150 k ya acemi albay filan vardı :D :D
    NOT:BİNBAŞI 60 k istiyodu .d

15. abi sen haline şükret biz teğmenlerle oynuyoz :)

16. o zamanlar oyun candı :)

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.