rütbe kasamıyorum çok yükseliyor puanlar

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ZaLiM__KoMuTaN[61] tarafından 22 Ocak 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. daha dün 200k rütbe puanı bıraktım acemi binbaşıya bugün 270e yükseldi ama bizimde bir emeğimiz var sonuçta tekrar eski rütbem albaya yükselmek istiyorum bunun için uğraşıyorum fakat gün geçtikçe bir yere varamadığımı farkettim sürekli benim gibi çift booster ile kapı dönen arkadaşlar varsa ki sanmıyorum gene bu kadar yükselmez bu puanlar

2. VALEYARD

VALEYARD Guest

Merhaba,

Oyuncular rütbe puanı kastıkça rütbe puanları yükselir. Örneğin albay rütbesi 10 milyon puan istiyor diyelim. Bunun anlamı şirketteki en düşük albay rütbesi 10 milyon demektir. Ancak bu oyuncu kastıkça sizde gözüken bir sonraki albay rütbesi de artar.

Bunun yanında bazı görevler çokça şeref puanı vermektedir. Bu görevleri şeref destekleriyle ve grupla birlikte bitirince neredeyse 2 katından fazla şeref puanı gelir. Şeref puanı da rütbe puanını etkilediği için rütbe puanları bu şekilde hızlı yükseliyor.

Umarım açıklayıcı olmuştur.

Keyifli forumlar.

3. Yapabiliyorsan hades yap öbür kapıları dönerek sittin sene uğraş bırak albayı acemi albay bile olamazsın.

Gerekli şartları sağladığında bir hadeste 11 bine yakın rütbe kasıyorsun,eğer uridiumun vipin ve indirim paketin varsa pazar günleri 40 tane dönebilirsin.Kalan günlerde de diğer kapılarla uğraşırsın.

4. Botlar 7/24 x7 de kasılmaya devam ettikçe rütbe işi biraz zor.