Rütbe Kasma

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve crux20 tarafından 23 Ağustos 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. crux20

crux20 User

arkadaşlar şuan asteğmenim rütbe kasmak istiyorum en azından acemi yüzbaşı falan olmak istiyorumda nasıl kasıcam rütbe puanını.

3 lf4 gerisi lf3
    8 iris
    bo2 hız full
    pusat goli falan var.
    geceleri pusatla pvp baskın gidiyorum kamuflajlı adamları kesiyorum ( ne hikmetse hiç biri dönüpde sıkmıyor kesemiyeceğini anlıyor galiba :D )
    10 15 sperhead flan kesiyom rütbe 300 puan anca artıyor.en çok etkileyen şeref puanı galiba şerefi en hızlı nerede kasabilirim ?
    (haftada 1 zeta yada epsilon yapıyorum)
    elimden geldiğince görev yapmaya çalışıyorum şöyle bir baktımda görev listesine neredeyse hepsini yapabilirim tek başıma yarın katlayıcı biticek 1 günümü full görevlere ayıracam.

yaratık keseyim diyorumda hangisini kessem daha hızlı olur ?
    kami 3 vip mevcut.

2. bana göre rütbe kasmak için çok erken.engüzel rütbe kasma yöntemi seri şekilde %50 şeref çekip + dağıtımlı dağıtımsız kapı yapmaktır..rütbe hiçbir işe yaramaz geminin içini doldur gerisi boş..hangi yaratık tabiki uber ama kesmesi zor onun için bana göre vip varsa x5 haritası sibelonit..low iyi rütbe yapar oda biraz zor ve elit ister..

3. crux20

crux20 User

dağıtımlı dağıtımsız kapı yapmak ?
    anlayamadım

4. Merhaba ,

İki tür destek var. Bunlardan bir tanesi sadece size etki eder fakat diğeri ise dost gemilere de %5 verir.

Mesela ;

DMG-01 > Sadece size %10 vuruş etkisi vardır.
    DMG-02 > Hem size %10 vuruş hem de yakınızdaki dost gemilere %5 etki sağlar.

Dağıtımlı - Dağıtımsız derken bunu demek istemiştir.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.