RÜTBE KASMA!!!!

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve [TearsFears] tarafından 30 Kasım 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. MERHABA şu anki güncel rütbem 68.313 ile asteğmen,Teğmen için 76.867 istiyo gemim goliath ama her dk adam kesebilcek kadar güçlü değilim günde 1-2 çerez denk gelirse anca rütbemi nasıl kasabilirim en kısa yollaa

2. İstiklal

İstiklal User

Merhaba

Konunuzu uygun kısıma taşıdım

VIII. Konu başlığı ve ileti içeriğinin tamamı büyük harflerle, renkli ve kalın yazılmamalıdır. İleti sayısını arttırma amacı ile konulara art arda ileti yazılamaz. Bu kuralın ihlalinde;
    * Gerekli konu başlığı ve/veya ileti düzenlenir, üye uyarılır.
    * Üye aynı şekilde devam ediyorsa 7 gün ila 15 gün arasında uzaklaştırma cezası alır.

Rütbe Kasmanın en hızlı yönü , Şeref Puanı kasmaktadır

İyi Forumlar

Son düzenlenen: 30 Kasım 2015
  3. %50 şeref desteği [ özel günlerde cikar] %20 çift destek şeref desteği %20. de kıdemli uçuş düzeni %10 da gemiden gelen özellik etti %100 şeref puanı desteği ve kapılarını biriktir destek çek yap ya da görev alıp yap veyahut da cubi gruplarına gir cubiye sıkarken kıdemli ile sıkma hasar azaltıyor başka neyin varsa onla sık ödül almaya yakın hemen kidemliye geç bölece daha fazla şeref kasmış olsun ben bole yapıyorum 29.069.000 şeref puanım var ha bunun yanında argelerde de de şeref puanını artırma var ben onada verdim sende verceksen bilemiyorum :)

SHOЩTİMΞ¯CΞLLΛT bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.