Rütbe kasma ?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve [47ALEMDAR47] tarafından 28 May 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Arkadaşlar şuan uzman yüzbaşıyım. Acemi binbaşı için şu anda 1.353.647 Rütbe Puan gerekiyor diyor. Geçen hafta abg döndüm bu hafta sürekli kasıldım falan ama hala yerinden oynamamış gibi. Ben bu rütbeyi nasıl kasarım tabi gemi falan da kesiyorum o kadar görev de yapıyorum kapı da yapıyorum ama hiç oynamıyor sanki rütbe puanı?

2. rütbeye en çok şeref etki eder, millet deli gibi kapı yapıyor mecburen senin de geride kalmamak için kapı yapman lazım.
    özellikle x2 günlerinde %20şeref güclendirisi+şeref golisi+şeref diroit düzeniyle baya bi şp alıyorsun. hele bir de hades grubu bulursan çok seri şeref ve buna bağlı olarak rütbe kasarsın

[47ALEMDAR47] bunu beğendi.
  3. yani hocam örneğin tp veya şp desteği alacaksam öncelik hep şeref desteği mi olsun ?

4. tabiki şp olsun, rütbe kasacaksan tp nin çoook çok ufak bir katkısı var yani yok denecek kadar. TP nin etki ettiği şey sıralama puanıdır, sıralamada üst basamaklara çıkarken tp ye ihtiyacın var.
    Senin ilacın Şeref puanını arttırıcı etkenler ve bol şeref puanı kasmak.

5. Sıralama da da geriyim aslında onu da kasmayı istiyorum. O zaman ben klan ile birlikte seri hades yaparken çift şp ve tp desteği çekeyim.Hem rütbeye hem de sıralamada yükselirim 2 haftada 1 yaklaşık 10-12 hades yapsam iyidir sanırım

TSUNAMI•™ bunu beğendi.
  6. Merhaba ,

Sıralama için Tecrübe Puanı daha etkili fakat Rütbe için Şeref Puanı daha çok etkili oluyor. Rütbe için size Şeref Puanı gerekiyor.

Konu açarken doğru bölüme açmaya dikkat ediniz. Konuyu uygun bölüme taşıyorum.

İyi forumlar.

7. %100 şp tp güçlendiricisi alarak.

sürekli hades dönerek...

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.